2092 beoordelingen

Reactie snelheid
9.6/10
Info over uw order

2092 Reviews

Zowel Save-the-date kaarten als uitnodigingen hier besteld! Zeer goede site. Er is de mogelijkheid om je kaart helemaal zelf samen te stellen. Je kunt hem vervolgens opslaan om later verder te... Zowel Save-the-date kaarten als uitnodigingen hier besteld! Zeer goede site. Er is de mogelijkheid om je kaart helemaal zelf samen te stellen. Je kunt hem vervolgens opslaan om later verder te werken. Snelle verzending. De kaarten worden goed ingepakt om beschadeging te voorkomen . Zeer tevreden.

- Zelf kaart samen stellen
- Snelle levering

n.v.t

Tim

Goede service en snel ook goede kwaliteit

Kwaliteit

Marcelis

Wat een fantastisch bedrijf!!!! Terwijl het allemaal digitaal gaat, zijn zij ook snel in het beantwoorden van mails en zeer behulpzaam! Zij krijgen echt van ons een dikke TIEN!

Het persoonlijke contact en het meedenken met de consument. Vooral Jo-Anne was ons contact, maar er was heel veel mogelijk.

Wij wilde het logo van stijlvolle trouwkaarten liever niet op de kaarten en ik denk dat meerdere mensen wel graag reclame maken voor goede bedrijven. Ik zou kijken of er een andere manier bestaat om... Wij wilde het logo van stijlvolle trouwkaarten liever niet op de kaarten en ik denk dat meerdere mensen wel graag reclame maken voor goede bedrijven. Ik zou kijken of er een andere manier bestaat om jullie naamsbekendheid te optimaliseren.

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Dank voor de dikke 10 :-)!! Met liefde geholpen!

Martijn en Rieneke

Bij Stijlvolle trouwkaarten onze kaarten besteld, de kaarten zijn mooi geworden. Van zeer goede kwaliteit, snelle levering en in het begin zag het er al prima uit vanaf onze eerste proef afdrukken.... Bij Stijlvolle trouwkaarten onze kaarten besteld, de kaarten zijn mooi geworden. Van zeer goede kwaliteit, snelle levering en in het begin zag het er al prima uit vanaf onze eerste proef afdrukken. Als je op zoek bent naar een online platform waar je zelf je kaarten kunt ontwerpen of gebruik kunt maken van de vele online voorbeelden ben je hier op het juiste adres ! Een echte aanrader!

Kasia

Ik ben super tevreden !
Top mensen ! Top klantservice ! De kwaliteit van de karten ook super mooi ...
Ik ben super tevreden !
Top mensen ! Top klantservice ! De kwaliteit van de karten ook super mooi ...
ik had iets nodig wat niet in editor stond , dus had ik klantservice gebeld en hetzelfde dag was het gewon geregeld :-)
Alles zo als het hoort! Hartelijk bedankt Jo Anne en de hele team van stijlvolle trouwkaarten !!

Kwaliteit

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Bedankt voor je lieve woorden. We vonden het erg leuk om je te helpen en om mee te denken aan de leukste details voor jullie bruiloft. Groetjes, Jo-Anne

Ton van Rijswijk

Uitstekend, prima kwaliteit van de kaarten en adequate beoordeling van de proefdruk. Bestelprocedure inzake enveloppen was niet helemaal duidelijk.
Uiteindelijke bezorging (via Bo-Rent) was...
Uiteindelijke bezorging (via Bo-Rent) was kwalitatief minder: bezorger vond het nodig 1 keer aan te bellen en meteen met zijn pinapparaat op de ruit van de voordeur te bonzen.

Kwaliteit finale bestelling

Aanpassen van een ontwerp naar een variant daarop is niet zo simpel

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Wat vervelend dat deze bezorger zich niet helemaal netjes heeft gedragen. Sorry daarvoor! Hoop dat het product wel groed was. Hartelijke groet, Jo-Anne

Prima en vooral snelle service

snelheid

opslaan van gemaakte ontwerpen

A van Beek

Ruime keuze ook voor het zelf ontwerpen van de kaarten, proefdruk ook snel geleverd met kleine keuze kleuren kaartje erbij, enigste min puntje maar kan ook aan ons zelf liggen is de prijs van de... Ruime keuze ook voor het zelf ontwerpen van de kaarten, proefdruk ook snel geleverd met kleine keuze kleuren kaartje erbij, enigste min puntje maar kan ook aan ons zelf liggen is de prijs van de kaarten deze hebben we niet kunnen terug vinden.

Zie boven

Prijzen op de site zetten van wat kaart werkelijk gaat kosten

Super ervaring met stijlvolle trouwkaarten.
De kaarten zijn topkwaliteit en mooi afgewerkt.
Super ervaring met stijlvolle trouwkaarten.
De kaarten zijn topkwaliteit en mooi afgewerkt.
De verzending is heel snel en wij zullen in de toekomst zeker van jullie diensten gebruik maken. Bedankt!

Elisabeth

Prachtige kaarten en leuke ontwerpen op de website! We zijn erg blij met onze trouwkaarten :)

Het bewerkprogramma is zo fijn! En als iets niet lukt kun je hier gemakkelijk een mailtje over sturen, je krijgt vaak gelijk antwoord!

Het enige verbeterpuntje is de berichten over de levering op de website. Op de site staat vermeld op sommige pagina's voor 18.00 uur besteld dezelfde dag verzonden of voor 18.00 uur de volgende dag... Het enige verbeterpuntje is de berichten over de levering op de website. Op de site staat vermeld op sommige pagina's voor 18.00 uur besteld dezelfde dag verzonden of voor 18.00 uur de volgende dag verzonden. Dit was bij de proefdruk en de einddruk niet het geval. Wel heb ik het binnen een week ontvangen.