2092 beoordelingen

Info over uw order

2092 Reviews

Ayuschatzy

The cards is beautiful 🌸

We hebben mooie kaarten kunnen maken met de tools op de site.
besteld op mooi papier en het zag er heel mooi uit! Zijn we blij mee.

we werden door het bedrijf gewezen op onvolkomenheden in het ontwerp en of we dit wilden aanpassen.
Uiteindelijk hebben zij het gedaan. Met succes. Erg attent

Het snijwerk was op sommige kaartjes wat rafelig.

Renée

Mijn ervaring met stijlvolle trouwkaarten.nl is in één woord: excellent! Zowel de kwaliteit van het product, als de service! En WoW wat een service! In prachtige super handige en makkelijk te... Mijn ervaring met stijlvolle trouwkaarten.nl is in één woord: excellent! Zowel de kwaliteit van het product, als de service! En WoW wat een service! In prachtige super handige en makkelijk te hanteren website, in punctuele levering van t product, in direct persoonlijk en zeer behulpzaam antwoord op een vraag in een e-mail, in t waarderen vd klant door t meesturen van een klein presentje. Ik ben echt onder de indruk. Onze kaarten zijn inmiddels de deur uit, nu op naar de trouwdag :) Trouwkaarten nodig? Maak en bestel ze hier!🙏🏼✨

Onmiddellijk persoonlijk, klantgericht, effectief antwoord op e-mail vraag.
Makkelijk te gebruiken website
Prachtige rekentool mbt kosten

Ga zo door!

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Dat is nog eens een super positieve review. Daar word ik blij van! Fijn dat we jullie zo goed hebben kunnen helpen. Een hele mooie trouwdag toegewenst. Groet, Jo-Anne

Bijlsma

Klantvriendelijk

Mooie kaarten, alleen op smartphone en tablet niet optimaal bruikbaar.

Zending ontvangen met verkeerde enveloppen qua maat en kleur. Daardoor kaarten pas later kunnen versturen.

Susanne

Heel professioneel, veel mogelijkheden doordat je elke kaart kan bewerken en keuze uit veel verschillende kaarten. Daarnaast staan er tips op de site waardoor het maken van een trouwkaart... Heel professioneel, veel mogelijkheden doordat je elke kaart kan bewerken en keuze uit veel verschillende kaarten. Daarnaast staan er tips op de site waardoor het maken van een trouwkaart gemakkelijk gaat. Als je ergens niet uitkomt, krijg je snel advies met een passende oplossing.

Snelle levering, proefdruk voor een euro is ook heel fijn. Het bedrijf denkt mee als je ergens een vraag over hebt.

Geen, ga zo door!

Via familie werd ik attent gemaakt op dit bedrijf. Het bedrijf heeft een overzichtelijk en duidelijk programma. Met het programma is gemakkelijk te werken. De prijzen en de levertijd zijn duidelijk... Via familie werd ik attent gemaakt op dit bedrijf. Het bedrijf heeft een overzichtelijk en duidelijk programma. Met het programma is gemakkelijk te werken. De prijzen en de levertijd zijn duidelijk en komen overeen de levering.

Tijdens het maken van het product heb ik via de mail contact gehad. Ik kreeg adviezen over hoe ik mijn product kon verbeteren om zo tot een erg mooi product te komen.

Ik moest wennen aan: dat ik niet rechtstreeks op het product de tekst kon aanpassen, maar dat hiervoor rechts boven een venster was.

Fieke van Ganzewinkel s

Fantastisch! Snelle levering en goede service en kwaliteit.

Zelfs op zondag kregen we feedback op ons ontwerp en persoonlijk contact, zonder dat we daar zelf om hoefde te vragen

Als het nog duidelijker zou zijn dat je dezelfde kaart nog eens kon bestellen met een andere tekst (receptie feest of daggasten) zou dat gemakkelijk zijn

Annemiek

Goede mogelijkheden om kaarten op maat te maken. Leuke kleuren enveloppen en evt. accesoires

snelle levering

Bij het kiezen van de lettergrootte, ga ik er vanuit dat die ook op het kaartje komt. Niet veel kleiner (schaalgrootte) als het kaartje klein is. Enige controle van het kantoor zou fijn zijn. Met... Bij het kiezen van de lettergrootte, ga ik er vanuit dat die ook op het kaartje komt. Niet veel kleiner (schaalgrootte) als het kaartje klein is. Enige controle van het kantoor zou fijn zijn. Met advies over wijzigingen in het ontwerp, mocht dat niet op de gekozen kaart passen.

Ideaal om zelf je eigen trouwkaarten te ontwerpen. Daarnaast ook top service. We hadden een foutje in onze kaart gemaakt en toen we contact opnamen is het foutje er direct uitgehaald en aangepast,... Ideaal om zelf je eigen trouwkaarten te ontwerpen. Daarnaast ook top service. We hadden een foutje in onze kaart gemaakt en toen we contact opnamen is het foutje er direct uitgehaald en aangepast, zodat we nu toch de perfecte kaart hebben.

Tools om zelf kaarten te ontwerpen.
Goede en snelle service en levering.