Klantvriendelijk
Mooie kaarten, alleen op smartphone en tablet niet optimaal bruikbaar.
Zending ontvangen met verkeerde enveloppen qua maat en kleur. Daardoor kaarten pas later kunnen versturen.
Mooie kaarten, alleen op smartphone en tablet niet optimaal bruikbaar.
Snelle levering, proefdruk voor een euro is ook heel fijn. Het bedrijf denkt mee als je ergens een vraag over hebt.
Geen, ga zo door!
Tijdens het maken van het product heb ik via de mail contact gehad. Ik kreeg adviezen over hoe ik mijn product kon verbeteren om zo tot een erg mooi product te komen.
Ik moest wennen aan: dat ik niet rechtstreeks op het product de tekst kon aanpassen, maar dat hiervoor rechts boven een venster was.
Zelfs op zondag kregen we feedback op ons ontwerp en persoonlijk contact, zonder dat we daar zelf om hoefde te vragen
Als het nog duidelijker zou zijn dat je dezelfde kaart nog eens kon bestellen met een andere tekst (receptie feest of daggasten) zou dat gemakkelijk zijn
snelle levering
Bij het kiezen van de lettergrootte, ga ik er vanuit dat die ook op het kaartje komt. Niet veel kleiner (schaalgrootte) als het kaartje klein is. Enige controle van het kantoor zou fijn zijn. Met...
Tools om zelf kaarten te ontwerpen.
Goede en snelle service en levering.
Goed bereikbaar voor vragen via email en telefoon. Snel antwoord en kijken met je mee hoe het op te lossen is als je ergens problemen mee hebt.
Heel veel keuze.
Wij hebben gekozen om ons huwelijksuitnodiging zelf te ontwerpen met ons eigen foto, bloemen, enz...
Prachtig resultaat, mooie kleuren, kwaliteitspapier, wij zijn echt...
Geen verbeterpunten, alles is al nagedacht !
De manier om je trouwkaarten te ontwerpen was zeer prettig.
Hulp bij het maken van bijvoorbeeld te tekst.