2092 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2092 Reviews

werner loos

Super! Goede service. We hadden vlak na dat we onze bestelling geplaatst hadden een foutje ontdekt. Dit werd direct voor ons aangepast zoals we het graag hadden. De dame aan de telefoon was zeer... Super! Goede service. We hadden vlak na dat we onze bestelling geplaatst hadden een foutje ontdekt. Dit werd direct voor ons aangepast zoals we het graag hadden. De dame aan de telefoon was zeer vriendelijk en behulpzaam ook de verdere hulp via mail zeer vlot en heel vriendelijk.

Handige tool om kaarten te maken. Verder heel vriendelijke en goede service

Hopelijk kan dit zo blijven

I'm satisfied.

Fast delivery, good prices, good quality.

Snelle levering,
Mooie en leuke kwaliteit kaarten!!

Snelle levering en vriendelijk personeel!

Nee geen tips

annemieke

Super service en hulp met het aanpassen van de kaart

mooie kaart en goede hulp met het personaliseren van onze kaart

Heel erg goed, gemakkelijk programma, klantvriendelijk, snel geleverd

Ik heb niet veel op andere sites gekeken, kan dus niet vergelijken. Dit was gelijk goed

Ik had de letters op de kaart graag in opvallender goud gehad. Nu is het goudkleurig, maar dat had opvallender gekund

Nikolai

De tekst op onze bestelde kaarten was onduidelijk. Na een mail gestuurd te hebben, kregen wij gelijk antwoord. De kaarten werden naar onze smaak aangepast en gratis opnieuw gedrukt en verstuurd. Wij... De tekst op onze bestelde kaarten was onduidelijk. Na een mail gestuurd te hebben, kregen wij gelijk antwoord. De kaarten werden naar onze smaak aangepast en gratis opnieuw gedrukt en verstuurd. Wij zijn heel erg blij met onze kaarten en de goede service van stijlvolletrouwkaarten.nl !

Goede, snelle en vriendelijke service.

Geen.

Nicolle

Ontzettend tevreden over de kwaliteit en service.

Zonder dat ik hier extra om heb hoeven vragen en/of betalen hebben ze een hele leuke uitgebreide mail gestuurd met tips/wijzigingen betreffende onze kaart. Ook later toen ik nog een extra kaartje... Zonder dat ik hier extra om heb hoeven vragen en/of betalen hebben ze een hele leuke uitgebreide mail gestuurd met tips/wijzigingen betreffende onze kaart. Ook later toen ik nog een extra kaartje wilde toevoegen hebben ze uit zichzelf een heel mooi ontwerpje gemaakt en advies gegeven.
Echt een aanrader! We hebben heel veel complimenten over de kaart gekregen, ziet er mooi en stijlvol uit.

Yolanda Sanberg

Prima service. Snelle levering.
Ik ben uiterst tevreden.

Denise

Helemaal blij met onze safe the date kaartjes! In juni ook onze verlovingskaartjes besteld, ook prachtig!

Gelijk de volgende dag in huis:) zo fijn!

Geen.

Angélique

Wij hebben onze save the date kaarten bij Stijlvolle trouwkaarten.nl besteld en wat een goede keuze is dit geweest.
Nadat wij een kaart hadden uitgezocht en naar onze ideeën hadden aangepast,...
Nadat wij een kaart hadden uitgezocht en naar onze ideeën hadden aangepast, eerst een proefdruk besteld. Die kwam al de volgende dag en samen met de proefdruk kregen wij een samples van alle papiersoorten die beschikbaar zijn. Wat een fijne service! Zo kun je de juiste keuze maken voor de papiersoort, top!
De uiteindelijke bestelling kwam ook een dag later binnen en wij zijn helemaal blij en krijgen ook hele mooie reacties op de kaarten!

Dat er bij de proefdruk ook samples worden meegestuurd van de papiersoorten.