2092 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2092 Reviews

Franken

Zeer goede ervaringen, snelle service

Makkelijk kaart zelf te ontwerpen

Super goed, denken met je mee, snelle afhandeling en snelle bezorging.

Denken met je mee, komen met advies en aanpassing. Drukken niet zo maar iets op de kaart, zonder alles goed gecontroleerd te hebben, en evt te benaderen voor aanpassing.

We hebben een prettige samenwerking gehad met Stijlvolle Trouwkaarten.nl. De bestelde kaarten werden snel geleverd en zagen er mooi uit. De informatie op de site is duidelijk en de proefdrukken... We hebben een prettige samenwerking gehad met Stijlvolle Trouwkaarten.nl. De bestelde kaarten werden snel geleverd en zagen er mooi uit. De informatie op de site is duidelijk en de proefdrukken werden snel en met een uitleg erbij geleverd.

Snelle levering. Duidelijke informatie op de website en na een proefdruk of bestelling een mail met de vraag of je als klant nog vragen hebt.

Het ontwerpprogramma vond ik op sommige punten wel wat ingewikkeld (oa. het invoegen van tekstkaders en dan kijken of alles recht staat)

Tineke Groeneweg

Super fijne site en super vriendelijke/ hulpzame mensen aan de telefoon

Ga zo door, mooie proefdruk incl papier soorten en envelop kleuren

Goed, alles volgens afspraak geleverd

Alles is tot in de puntjes goed verzorgd

Zeer professioneel en op tijd

Hele nette kaarten geleverd

L. Snoei

Bij Stijlvolle trouwkaarten, onze save the date kaarten besteld. Perfect geholpen! Wij zijn heel erg blij met het eind resultaat!

- Je wordt heel erg vriendelijk geholpen
- Ze denken graag met je mee
- Prachtige kaarten, veel keuze
- Snelle levering

- Maar één tip: op de kleuren kaartjes van de enveloppen, de kleur achterop vermelden. Dit is makkelijker met bestellen!

Heel prettig.

Mooi en snel geleverd.

Daisy van de Sande

Zowel de proefdruk als het definitief
kaartje waren perfect in orde.