2092 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2092 Reviews

Edward Bauling

Een echte aanrader. Een website waar je echt heel makkelijk hele mooie kaarten kunt maken. Hele goede service. De mogelijkheid tot een gratis proefdruk die ook binnen een dag in huis is. De... Een echte aanrader. Een website waar je echt heel makkelijk hele mooie kaarten kunt maken. Hele goede service. De mogelijkheid tot een gratis proefdruk die ook binnen een dag in huis is. De bestelling zelf ook super snel in huis. Wij hadden het s avonds besteld en hadden de bestelling aan het begin van de middag al in huis.

De snelle levering en de vele mogelijkheden om iets te ontwerpen.

Mega snelle services! Zondagmiddag besteld en op maandag al in huis!

Helaas zelf niet goed gecontroleerd waardoor er 1 woord in hoofdletters stond op alle kaarten, erg balen natuurlijk!

Snelle services

Ik weet niet of jullie de tekst ook controleren ik snap dat dit eigen verantwoordelijkheid is maar balen als er een fout op de kaart staat zoals in ons geval! Het is te kostbaar om alles opnieuw te... Ik weet niet of jullie de tekst ook controleren ik snap dat dit eigen verantwoordelijkheid is maar balen als er een fout op de kaart staat zoals in ons geval! Het is te kostbaar om alles opnieuw te laten drukken

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Het is natuurlijke eigen verantwoordelijkheid om de kaarten te controleren echter hadden wij niet gezien dat er 1 woord in hoofdletters stond. Erg balen van de gehele bestelling !

Willemijn

We hebben een prachtig geboorte kaartje voor onze dochter Rosemarie ontworpen en ontvangen. Heel veel positieve reacties op gehad!

Het meedenken en het persoonlijk mailen gaf me vertrouwen dat het goed kwam. Ook de snelle levering was top!

Ga zo door!!

Top ervaring.. erg duidelijke website, werkt heel makkelijk!

Snelle service.

Frederike

Wat een fijne mensen werken er hier, er wordt meegedacht met, niks is te gek en bij alles kan. Zo lief en zo fijn!

Behulpzaam, meedenkend en zorgvuldig

Geen! Ga zo door!

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Bedankt voor je lieve reactie. Was leuk om je te helpen met mooie kaarten voor jullie bruiloft! Groetjes, Jo-Anne

Vriendelijk personeel

Ziet er goed uit wat je gemaakt hebt, snel geleverd

Het programma zou stuk vriendelijker kunnen zijn. Heel omslachtig werken. niet handig

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Wat jammer dat je ons bedrijf niet aanbeveelt. Het werken met de kaartopmaker vereist wat vaardigheden die we steeds zo eenvoudig mogelijk proberen te houden. We blijven er aan werken om het... Wat jammer dat je ons bedrijf niet aanbeveelt. Het werken met de kaartopmaker vereist wat vaardigheden die we steeds zo eenvoudig mogelijk proberen te houden. We blijven er aan werken om het eenvoudig te houden. Bedankt voor je feedback! Hr. groet, Jo-Anne

Kaarten ontworpen en besteld. Zeer tevreden over het proces en get resultaat

Proefdruk was fijn, met setje papiersoorten en envelopkleuren.
Bij definitieve bestelling telefonisch contact gehad; medewerkster was erg behulpzaam
De bestelling was met zorg verpakt,...
Proefdruk was fijn, met setje papiersoorten en envelopkleuren.
De bestelling was met zorg verpakt, het voelde als een cadeautje :)

De ontwerpmodule kan iets overzichtelijker

Klantvriendelijk, eenvoudig te bestellen en handig met zo'n proefdruk!!

Proefdruk !!!

Nadine Moens

Heel snelle levering, piekfijn in orde !..
onze uitnodigingen worden zeker ook hier gedrukt !..

Snel, netjes verpakt, uitstekende kwaliteit