2092 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2092 Reviews

Goed,
snelle service dit geldt helaas niet voor de proefdrukken die wij eerder bestelde.

netjes geleverd
zorgvuldig

proefdrukken zouden sneller geleverd kunnen worden

Goede ervaring, alles verliep vlekkeloos

Geen idee

Heel goed, niets anders dan lof!!

De mooie en goed werkende site, snelle levering en prachtige aflevering met een verassing erbij :)

Goede dienstverlening, snelle levering, goed telefonisch bereikbaar

Het is lastig de kaarten goed uit te lijnen, het zou handig zijn als er wat Powerpoint-achtige functies worden toegevoegd (objecten vastklikken aan rooster of uitlijnen).

Zeer tevreden!

Na het bestellen van onze trouwkaarten stonden er nog wat foutjes in. Een paar minuten na bestellen werd ik hier over opgebeld en hebben ze alles ons voor aangepast! Top service

Dekker

Hele goede service! Fijn dat je kosteloos een proefdruk kan ontvangen!

L.E. Krommenhoek

Fijne site met veel keuzes en eigen bewerk mogelijkheden.

Een ruime keuze aan motieven en bewerkingsmogelijkheden.

Een aantal van de huisstijlen uitbreiden met RSVP kaarten en inleg vellen

Hallo,
Ik vond het leuk om zelf mijn kart te maken. De ideëen hebben zeker geholpen.
Hallo,
Ik vond het leuk om zelf mijn kart te maken. De ideëen hebben zeker geholpen.
Ik mistte nog een functie van het kopieëren zodat je dat op de achterkant precies hetzelfde hebt. Nu moest ik per item de kleur, grootte en positionering etc steeds namaken.
Misschien heb ik deze functie over het hoofd gezien.

Natanja van Harskamp.

veel opties voor plaatjes en het rooster is echt heel handig.

een kopie funcite, voor bijvoorbeeld iets kleins op de achterkant van de kaart, dan is het precies hetzelfde.
en er zijn nu heel veel lieve bloemmotieven, maar er mogen ook meer dingen komen zoals bij handlettering.
En het is handig als het lettertype alvast bovenaan aangeeft welke het is.. als je vanalles probeert weet je soms niet meer waarmee je begon.

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Hai Natanja, wat jammer dat je die functie niet hebt gevonden. De knop kopiëren is er wel. Nu moet ik er wel bij zeggen dat het sinds een paar weken (4) mogelijk is. Wij misten die knop ook. In... Hai Natanja, wat jammer dat je die functie niet hebt gevonden. De knop kopiëren is er wel. Nu moet ik er wel bij zeggen dat het sinds een paar weken (4) mogelijk is. Wij misten die knop ook. In ieder geval bedankt voor je bestelling ...en knap dat je het zo netjes hebt gemaakt. Volgende keer even bellen of mailen :-)!! Groetjes, Jo-Anne

Snelle levering. Prachtige kaarten. Geheel volgens verwachting.

Snelle levering.

Editor kan preciezer en gebruikersvriendelijker, met name t.a.v. het uitlijnen van teksten.

Positief

Duidelijke website en super snelle levering! Mooie ontwerpen, gemakkelijk in gebruik.