2093 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2093 Reviews

Prima goede service!!!

Leuke designs, voor ieder wat wils. Proefdruk voor weinig geld is ook mooi aanbod. Het design aanpassen is iets lastiger dan gedacht, maar toch gelukt. Fijne snelle service.

Snelheid. Gevarieerd aanbod.

Werking vh programma om design aan te passen zou iets eenvoudiger kunnen.
Werking vh programma om design aan te passen zou iets eenvoudiger kunnen.
Een vd prifdrukken gaf niet de beste kwaliteit. Als dat de enige proefdruk was geweest, hadden we het misschien niet doorgezet.

Goed!

De service, de collectie van invitaties, de gratis samples, de prijs/kwaliteit.

Ik woon in Duitsland. De levering naar Duitsland was heel lang (> 2 weken) onderweg.

Heel toegankelijk en snelle reactie op de mail met vragen.

De kaart is precies geworden zoals wij die voor ogen hadden.

Bianca

Wij hebben met dit bedrijf een goede ervaring.

- Duidelijke website
- Veel keus
- Snelle levering
- Kaarten waren precies gedrukt zoals verwacht

Niet tegen gekomen. De website bood ons de mogelijkheden die wij wilden.

Sotthewes

Fijne soepele bestelling.

A. Balk

Snelle levering van kwalitatief hoge orginele kaarten. Veel mogelijkheden wat betreft de papiersoorten, enveloppen en nog meer mogelijkheden qua designs. Absoluut de beste service voor een hele... Snelle levering van kwalitatief hoge orginele kaarten. Veel mogelijkheden wat betreft de papiersoorten, enveloppen en nog meer mogelijkheden qua designs. Absoluut de beste service voor een hele mooie prijs.

Snelle levering en gemakkelijk bij te bestellen

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Bedankt voor je positieve en lieve woorden!! Groetjes, Jo-Anne

V den Hartog

Na wat drukfouten,contact opgenomen. Goede tips gekregen,eindresultaat is super mooi geworden. Niet duur en mooie kwaliteit.

Variatie,mooie kwaliteit kaarten.

Mijn afbeelding stond een paar keer niet goed in het midden. Daardoor werden de proefdrukken die ik erna nogmaals moest bestellen duurder.

Maxime Choy

Goede service en telefonisch goed bereikbaar. Fijn programma om de kaarten te bewerken. Gevarieerde voorbeelden die te bewerken zijn. Top!

De kaarten zijn van mooie kwaliteit. Wat leuk dat er een persoonlijk kaartje was toegevoegd met een extra setje kaarten!

De eerste twee of drie proefdrukken voor 1 euro ipv alleen de eerste. Wij hebben uiteindelijk drie proefdrukken besteld.

Gina

Heldere website en communicatie

Duidelijke communicatie in het bestelproces.
Makkelijk mogelijk om proefdruk te bestellen.
Gratis proefjes voor papier.