2093 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2093 Reviews

Jill

Snelle service, zéér makkelijke en flexibele bewerking van alle kaarten. Ik ben heel blij dat ik deze website heb gevonden!!!!

Snelle service
Makkelijk te bedienen

Uitbreiding bruiloft:
Bv tafelplanning kaarten

Goede service

snelle levering, gratis verzending, goede kwaliteit, proefpakketje bij eerste proefdruk (verschillende papiersoorten etc)

net als de kaarten ook zelf de sluitzegels kunnen ontwerpen

Goed! Snelle levering, mooie kaarten

Eventueel optie om postzegels (trouwzegels) er apart bij kunnen bestellen

Lisanne & Floris-Jan

Prachtige kaarten, enorm goede service, heel persoonlijk, er wordt echt met je meegedacht. Wij zijn heel erg tevreden, bedankt Jo-Anne!

Er wordt meegedacht.
Goede controle op teksten.

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Bedankt voor jullie mooie review. Was erg leuk om met jullie samen te werken. Een prachtige bruiloft toegewenst.

Keuze uit prachtige kaarten van goede kwaliteit met veel mogelijkheden.

Vlot geregeld, snel bezorgd en keurig ingepakt.

Micky

Tevreden!

Snelle levering en leuk dat je bij de proefdruk verschillende proefstrookjes van kleuren en papiersoorten ontvangt.

De inzoomfunctie bij het bewerken van de kaart is niet goed. Dit kan maar minimaal.

Ik was mij niet duidelijk hoe ik de bestelling moetinvullen maar later na vragen
Lukt het mij goed.

De verlenen service ervaar ik goed

Snelle service

Lijst letter typen keuzelijst is beperkt. uitbreiden met unicode, VBS etc
Kleuren palets is vrij beperkt.
Mogelijk maken om Eigen foto of afbeelding zelf kunnen toevoegen. Het is nu...
Lijst letter typen keuzelijst is beperkt. uitbreiden met unicode, VBS etc
Kleuren palets is vrij beperkt.
Mogelijk maken om Eigen foto of afbeelding zelf kunnen toevoegen. Het is nu niet mogelijk.

Marga

Wij zijn heel blij met onze trouwkaart. Jo-Anne heeft ons super goed geholpen en speciaal voor ons een trouwkaart ontwerpen met een dagprogramma in dezelfde stijl. Het contact met Jo-Anne verliep... Wij zijn heel blij met onze trouwkaart. Jo-Anne heeft ons super goed geholpen en speciaal voor ons een trouwkaart ontwerpen met een dagprogramma in dezelfde stijl. Het contact met Jo-Anne verliep heel goed en snel. Super snelle levering en hele mooie kwaliteit kaarten!

Prima website, helder, prijzen transparant, snelle service, correcte afwikkeling.

Levering snel en correct. Ook telefonische telefonische support was prima.

Snelheid van leveren

Ontwerp tools gebruikersvriendelijker