2093 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2093 Reviews

Jessica

Great experience with this company. Very fast delivery. They even provided us with more sample of paper when we ordered our first draft. I would definitely recommend this website!

Great quality, great delivery, neatly packed in separate stacks.

Van gijsel

Kan beter

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Wat ontzettend jammer dat je niet tevreden bent over de kaartjes. Helaas hebben we geen reactie van je gekregen zodat we een eventuele fout van onze kant kunnen oplossen. Dit hadden we graag voor... Wat ontzettend jammer dat je niet tevreden bent over de kaartjes. Helaas hebben we geen reactie van je gekregen zodat we een eventuele fout van onze kant kunnen oplossen. Dit hadden we graag voor jullie gedaan. Je mag nog altijd contact opnemen! Tevreden klanten zijn voor ons belangrijk. In ieder geval wensen we jullie veel succes met het voor bereiden van jullie trouwdag. Een geweldige dag met bijzondere herinneringen toegewenst! Hartelijk groet, Jo-Anne

Snelle levering, en super blij met het resultaat

Prima ervaring !

Snelle reactie op mail en goede service

B

Snelle levering, mooie kwaliteit

Super snel

Handig en overzichtelijke. Met gemak een eigen kaart kunnen ontwerpen

overzichtelijk

nvt

Goed, netjes op tijd aangeleverd

Handige manier van kaarten aanpassen als je een standaard ontwerp wilt.

Zeer goede ervaring. Nette kaarten en goede service. Er was een foutje gemaakt bij het tellen waardoor we meer kaarten hadden ontvangen als enveloppen maar nadat ik dat gemeld had kregen we direct... Zeer goede ervaring. Nette kaarten en goede service. Er was een foutje gemaakt bij het tellen waardoor we meer kaarten hadden ontvangen als enveloppen maar nadat ik dat gemeld had kregen we direct nieuwe opgestuurd, heel fijn!

Fijne en duidelijke website, snelle levering en heel mooi resultaat.

Heel fijn dat je je kaarten naar eigen smaak aan kunt passen.

Harstikke goede service! Geen lange wachttijden, veel mogelijkheden om jouw kaart aan te passen zoals je het zelf wilt, toegankelijke prijzen.

Heel mobiel vriendelijk.

Ik was klaar met ontwerp en wou hem opslaan. Ik klikte op groene V en vervolgens ben ik doorgegaan met volgende project. Mijn kaart werd niet opgeslagen omdat ik het geen naam had gegeven. Het was... Ik was klaar met ontwerp en wou hem opslaan. Ik klikte op groene V en vervolgens ben ik doorgegaan met volgende project. Mijn kaart werd niet opgeslagen omdat ik het geen naam had gegeven. Het was niet duidelijk dat het niet opgeslagen werd en ik moest alles opnieuw beginnen...