2093 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2093 Reviews

Irene

Super. Fijn dat je zo zelf je kaart kan maken. Nadat er een fout in de druk zat, binnen een dag een nieuwe levering en hoefde niets bij te betalen.

Goede service, goede kwaliteit kaarten

Bij de preview werd niet altijd alle wijzigingen meegenomen, met vernieuwen van de webpagina kwam het dan wel.
De kaart met de afmeting 21 bij 11 cm is in de bewerkstand niet volledig in...
De kaart met de afmeting 21 bij 11 cm is in de bewerkstand niet volledig in beeld te krijgen

Fijn bedrijf, voor vragen staan ze altijd open. Je wordt snel en vriendelijk geholpen.

Ik was niet tevreden over de eerste druk. Top opgelost door nieuwe kaartjes te drukken.

Patrick van der waard

Goed, helder, duidelijk en makkelijk aan te passen! Ook meerdeee proefdrukken te bestellen voor €1. Erg netjes allemaal!

Eenvoud

Esther de Vries

Duidelijke website, makkelijk in gebruik en snelle levering

Duidelijke website makkelijk in gebruik (bewerken van je trouwkaart), snelle levering

Geen enkele verbeterpunt is naar wens gegaan.

Robin & Sander

Zeer goede service, makkelijk bereikbaar en een goede website.

Makkelijk bereikbaar, klant vriendelijk en een mooie goede website met heel veel keus.

Misschien is het handig om een lijstje bij te voegen bij afronden van de bestelling of alles juist genoteerd is en of er geen dingen missen. Bij ons waren wij bv vergeten het envelopje te doen als... Misschien is het handig om een lijstje bij te voegen bij afronden van de bestelling of alles juist genoteerd is en of er geen dingen missen. Bij ons waren wij bv vergeten het envelopje te doen als cadeautip.

Liesbeth de Vries

Supergoede ervaring gehad. Ik was zo stom geweest om geen account aan te maken nadat ik mijn kaarten te hebben gemaakt , bewerkt en besteld. Toen ik alles besteld had en wilde betaalde, bleek er een... Supergoede ervaring gehad. Ik was zo stom geweest om geen account aan te maken nadat ik mijn kaarten te hebben gemaakt , bewerkt en besteld. Toen ik alles besteld had en wilde betaalde, bleek er een bankstoring waardoor mijn bestelling niet was doorgekomen en ik mijn bestelde kaarten niet meer kon zien. Na telefonisch contact te hebben gehad is er alsnog een account aangemaakt en mijn bestelde kaarten konden in mijn account gezet worden. Scheelde me me héél veel werk! :-)

Fijne communicatie. Alles op je kaart wordt nog eens goed gecheckt op eventuele spelfouten. En de kaarten worden superleuk verzonden!

GEEN

Bianca

Goede ervaring.
Mooie kaarten. Je moet zelf wel opletten. Dat de kaart goed geschreven is de tekst en alles goed staat.

Precies krijg wat je vraagt of maakt

Gaat zo door

Lefranc Nadege

Uitstekend

Snelle service en mooie producten
De kleine geschenk was zeker een plus punt

NVT