2093 Reviews
Super. Fijn dat je zo zelf je kaart kan maken. Nadat er een fout in de druk zat, binnen een dag een nieuwe levering en hoefde niets bij te betalen.
Goede service, goede kwaliteit kaarten
Bij de preview werd niet altijd alle wijzigingen meegenomen, met vernieuwen van de webpagina kwam het dan wel.
De kaart met de afmeting 21 bij 11 cm is in de bewerkstand niet volledig in...
Fijn bedrijf, voor vragen staan ze altijd open. Je wordt snel en vriendelijk geholpen.
Ik was niet tevreden over de eerste druk. Top opgelost door nieuwe kaartjes te drukken.
Goed, helder, duidelijk en makkelijk aan te passen! Ook meerdeee proefdrukken te bestellen voor €1. Erg netjes allemaal!
Eenvoud
Duidelijke website, makkelijk in gebruik en snelle levering
Duidelijke website makkelijk in gebruik (bewerken van je trouwkaart), snelle levering
Geen enkele verbeterpunt is naar wens gegaan.
Zeer goede service, makkelijk bereikbaar en een goede website.
Makkelijk bereikbaar, klant vriendelijk en een mooie goede website met heel veel keus.
Misschien is het handig om een lijstje bij te voegen bij afronden van de bestelling of alles juist genoteerd is en of er geen dingen missen. Bij ons waren wij bv vergeten het envelopje te doen als...
Supergoede ervaring gehad. Ik was zo stom geweest om geen account aan te maken nadat ik mijn kaarten te hebben gemaakt , bewerkt en besteld. Toen ik alles besteld had en wilde betaalde, bleek er een...
Fijne communicatie. Alles op je kaart wordt nog eens goed gecheckt op eventuele spelfouten. En de kaarten worden superleuk verzonden!
GEEN
Goede ervaring.
Mooie kaarten. Je moet zelf wel opletten. Dat de kaart goed geschreven is de tekst en alles goed staat.
Precies krijg wat je vraagt of maakt
Gaat zo door
Uitstekend
Snelle service en mooie producten
De kleine geschenk was zeker een plus punt
NVT