2093 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2093 Reviews

De snelle service

Mooi kaarten, veel keus. Handige voorbeelden! Leuk dat zelf ontwerpen.

Proefdruk voor 1 euro, gratis verzendkosten.

Tip, Bij bestelling werd vermeld, voor bepaalde tijd zelfde dag nog verstuurd. Volgende dag had ik de bestelling verwacht, maar niet ontvangen. Later zag ik dat jullie ook afhankelijk zijn van Post... Tip, Bij bestelling werd vermeld, voor bepaalde tijd zelfde dag nog verstuurd. Volgende dag had ik de bestelling verwacht, maar niet ontvangen. Later zag ik dat jullie ook afhankelijk zijn van Post NL. Dit misschien wat duidelijker vermelden, om irritatie's te voorkomen. Persoonlijk geen last van tijdsdruk hoor :)

Wij zijn enorm tevreden over de snelle en goede dienstverlening van stijlvolle trouwkaarten. De kwaliteit is boven verwachting! Door het zien van de trouwkaarten hebben we nog meer zin in onze... Wij zijn enorm tevreden over de snelle en goede dienstverlening van stijlvolle trouwkaarten. De kwaliteit is boven verwachting! Door het zien van de trouwkaarten hebben we nog meer zin in onze bruiloft!

Snel, toegankelijk, goede kwaliteit, overzichtelijk en ruim aanbod

Voor het maken van de naamkaartjes zou het wellicht handig zijn om een tool te hebben waarmee alle namen automatisch worden ingevuld ipv alles apart te moeten invullen en te bestellen.

Elisabeth Fotografie

Na 1 foute proefdruk, direct een nieuwe gekregen! erg tevreden

Fixx IT

Zeer goede en snelle service!

Snel

Yves Berben

Ik heb save the date kaartjes besteld via deze website. Eigen ontwerpje, op parelmoeren papier. Heel mooi resultaat. Hoewel nederlands bedrijf, toch de dag erna al geleverd aan huis met een... Ik heb save the date kaartjes besteld via deze website. Eigen ontwerpje, op parelmoeren papier. Heel mooi resultaat. Hoewel nederlands bedrijf, toch de dag erna al geleverd aan huis met een bestelling gedaan om 17u45 de dag ervoor.

Snelheid
Afwerking van de kaarten

Doe zo voort :)

janine

Zeer goed. Uitgebreide keuze, fijne website. Goeie telefonische hulp.

Zeer makkelijke en fijne website

Chantal

Ik heb een positieve ervaring met Stijlvolle Trouwkaarten. Zij hebben veel mogelijkheden beschikbaar om de kaarten zelf aan te kunnen passen op hun website. De bestellingen zijn netjes, op tijd en... Ik heb een positieve ervaring met Stijlvolle Trouwkaarten. Zij hebben veel mogelijkheden beschikbaar om de kaarten zelf aan te kunnen passen op hun website. De bestellingen zijn netjes, op tijd en snel geleverd met een kleinigheidje erbij wat meer betrokkenheid laat zien. De website is helder en duidelijk.

- Goede mogelijkheden om de kaart te personaliseren.
- De bestelling wordt snel geleverd.
- Mooie kaarten.
- Informatie bijgeleverd bij de proefdruk van de trouwkaarten, met ook...
- Goede mogelijkheden om de kaart te personaliseren.
- De bestelling wordt snel geleverd.
- Mooie kaarten.
- Informatie bijgeleverd bij de proefdruk van de trouwkaarten, met ook andere mogelijkheden qua kaart en envelop.

Ik heb op dit moment geen tips.

Makkelijk, duidelijk en doet wat het beloofd mbt levertijden.

Makkelijk ontwerpen, veel keuze in voorbeelden. Leveringen stipt.

Envelop mint groen is niet echt mint groen. Daarnaast verschillen kleuren op scherm met papier. Enigzins logisch, maar hier kan beter op worden gewezen.

Nicole

Prima.

Dat je van de kaarten meteen kunt zien hoe duur het is. Hoe meer je er van bestelt hoe goedkoper.

Ik heb een foto toegevoegd in mijn kaart. Ik heb 2 keer een proefdruk besteld met steeds een andere foto. de kleuren van de foto (van allebei de kaarten) komen niet overeen met die van de computer... Ik heb een foto toegevoegd in mijn kaart. Ik heb 2 keer een proefdruk besteld met steeds een andere foto. de kleuren van de foto (van allebei de kaarten) komen niet overeen met die van de computer en wat ik zag in jullie programma. De eerste foto werd heel donker, de tweede foto was al iets lichter van zichzelf maar daar werden wij erg geel afgebeeld. Ik heb nu de eerste foto gebruikt en de helderheid aangepast. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling.