2093 beoordelingen

Info over uw order

2093 Reviews

Fam. G.D. de Vries

Goede service

Kaarten werden snel en keurig verpakt geleverd.

Nee, geen verbeter punten.

Carina Kastelein

Positieve ervaring met Stijlvolle Trouwkaarten. Correct in communicatie, goede en nette bezorging.

* Mooie, duidelijke site
* Goede bezorging
* Oog voor detail > bij proefdruk zaten verschillende typen kaartjes en enveloppen. Erg leuk

* Bij de aflevering kwam ik 1 kaart tekort.
Echter, toen ik het aangaf, werd ik meteen op gereageerd en juist gehandeld!

Afnemen trouwkaarten

Snelle reactiesnelheid

Niet alle snijranden waren mooi

Madelon

Prima. Snelle levering en goede kwaliteit kaarten

Mooi verpakt

Alex

Zeer fijne en gebruiksvriendelijke website, mooie kaarten, goed geprijsd. En vooral de service heel goed! We wilden wat aanpassingen doen aan de kaart, en Jo-Anne heeft voor ons meerdere malen de... Zeer fijne en gebruiksvriendelijke website, mooie kaarten, goed geprijsd. En vooral de service heel goed! We wilden wat aanpassingen doen aan de kaart, en Jo-Anne heeft voor ons meerdere malen de kaart aangepast, tot hij geheel tot onze wens was.

Zie boven

Het enige vervelende was dat het een paar keer gebeurde dat we de kaart hadden aangepast, hem vervolgens onder een andere naam wilden opslaan maar dan de aanpassingen niet goed opgeslagen waren (dus... Het enige vervelende was dat het een paar keer gebeurde dat we de kaart hadden aangepast, hem vervolgens onder een andere naam wilden opslaan maar dan de aanpassingen niet goed opgeslagen waren (dus er een oude versie onder een nieuwe naam was opgeslagen).

snelle levering

duidelijkere instructies hoe een kaart te bewerken. Ook bijvoorbeeld oudhollandse enveloppe leveren. Bij telefonisch contact was degene aan de telefoon niet goed op de hoogte van alles

Betrouwbare site met een snelle levering, kaarten voldoen prima aan de verwachtingen.

Snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding, ruime keuzemogelijkheden qua soorten kaarten/papier/kleuren/envelopkeuze. Ook fijn is de direct-bezorgen service, voor het geval je nog snel een... Snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding, ruime keuzemogelijkheden qua soorten kaarten/papier/kleuren/envelopkeuze. Ook fijn is de direct-bezorgen service, voor het geval je nog snel een kaart moet nasturen..

Mooie ontwerpen, zelf designen ging ook goed. Alleen kan je bij een 21x11 cm kaart nooit de hele kaart zien, je moet het zichtveld van links naar rechts schruiven. Daardoor is mijn design niet mooi... Mooie ontwerpen, zelf designen ging ook goed. Alleen kan je bij een 21x11 cm kaart nooit de hele kaart zien, je moet het zichtveld van links naar rechts schruiven. Daardoor is mijn design niet mooi gezentreerd

Alleen kan je bij een 21x11 cm kaart nooit de hele kaart zien, je moet het zichtveld van links naar rechts schruiven. Daardoor is mijn design niet mooi gezentreerd. Ben daarom niet blij met het... Alleen kan je bij een 21x11 cm kaart nooit de hele kaart zien, je moet het zichtveld van links naar rechts schruiven. Daardoor is mijn design niet mooi gezentreerd. Ben daarom niet blij met het resultaat

Netjes, correct, behulpzaam en zeer klantvriendelijk

Klantvriendelijk. Meedenkend.

Neem het onderdeel zelf kaarten maken op de webside nog eens onder de loep. (gebruikers gemak)
Dit heeft natuurlijk alles te maken met de vaardigheden van een klant, maar het moet voor elk niveau goed te doen zijn.

René Westerheijden

Wij zijn bijzonder tevreden over de levering, kwaliteit.
Wij hebben in dezelfde stijl onze Save the date, trouwkaarten en bedankkaarten besteld.
Van onze familie vrienden en andere...
Wij zijn bijzonder tevreden over de levering, kwaliteit.
Van onze familie vrienden en andere gasten zeer leuke reacties ontvangen.
Leveringen gaan super snel, op vrijdagavond besteld en maandag ochtend om 10 uur al afgeleverd. Dat is sneller dan je eigenlijk verwachten mag

Levering is bijzonder:
Snel
Kwalitatief
Zeer behulpzaam en vriendelijke medewerkers
Voor alles een 10 score

Het programma is soms wat lastig
Maar als je even weet hoe het moet dan is het prima te doen