2099 beoordelingen

Reactie snelheid
9.6/10
Info over uw order

2099 Reviews

Gebruiksvriendelijk, verzorgd en vlotte service

Vlotte service

Rob Verhage

De service van stijlvolletrouwkaarten is perfect. Alles is snel en op tijd. De kwaliteit van de kaarten is prachtig. De webtools zijn heel gebruikersvriendelijk en bieden veel mogelijkheden.

Kwaliteit, accuratesse en snelheid zijn supergoed

Eigenlijk niet. Ik ben supertevreden.

Van doorn

Inmiddels 3 versies ontvangen met allemaal ongelijke snijvlakken.

Extra kosten gemaakt voor de laatste versie ivm spelfout ; weer snijvlakken niet gelijk of netjes (zelfs scheef) Inmiddels 3 versies ontvangen met allemaal ongelijke snijvlakken.

Geboden oplossing : weer een nieuwe versie sturen .

Snelle verzending

Een oplossing bieden die rieel is

Fantastische snelle correcte service.

De snelheid

Snelle service.
Snelle service.
Minpuntje vonden wij het aantal van twee gratis proefdrukken wat je toch nodig hebt om een goede kaart uit te kiezen. Dit had van ons wat meer mogen zijn of eventueel een gereduceerd tarief hiervoor.

Hulp per telefoon.

Proefkaarten tegen gereduceerd tarief.

Mirre Kastelein

Wij zijn erg tevreden. We hebben verschillende kaarten voor onze bruiloft besteld en zijn altijd heel goed en snel geholpen!

Mogelijkheden tot aanpassen van kleuren etc. Voor we het wisten, hadden we alweer een nieuw ontwerp klaar staan en jullie voelden steeds precies aan wat we wilden.

Ik zou het heel leuk vinden als er nog wat meer formaat opties bij kwamen, zoals ronde kaartjes en andere afmetingen.

Jacky Hoezen

Top, handig bestelgemak.
Fijn dat alles zich op je account opslaat.
Snelle levering, goed verpakt.

Veel ontwerp mogelijkheden en stijlen.

Een optie om je voor en achterkant van de kaart te kunnen ruilen. Of om stijlelementen te kunnen kopiëren plakken om ervoor te kunnen zorgen dat die exact dezelfde maat en draai hebben.

P.K. van der Meer

Snelle, vlotte service

We hebben verlovingskaarten besteld via Stijlvolle Trouwkaarten.nl

Mogelijkheid om veel zelf te veranderen op je kaartje naar keuze

Meedenken over lay-out van het kaartje: Bij ons stond 'wij zijn verloofd' niet gecentreerd. Het was fijn geweest als de drukker hierin definitief naar kijkt.