2093 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2093 Reviews

Hanna van 't Zelfde

Fantastisch bedrijf! Snelle en uitstekende service met handgeschreven kaartje erbij. En verkoopt erg goed materiaal.

De snelle service en een goed visitekaartje.

Goed programma voor het samenstellen van de kaart. Mooie kwaliteit van de fotokaarten.

Heldere kleuren

Maar 2 exemplaren proefdruk is best weinig...

Nathalie

Mijn eerste ervaring is heel goed. De website maakt het opstellen van een kaart erg makkelijk en is goed te volgen.

Alles gaat snel en de producten komen meestal de volgende dag aan en zijn netjes verpakt.

Ik heb een Save the Date kaart waarvan het ontwerp redelijk nieuw is. Nu zoek ik ook kaarten die daarbij passen (in dezelfde stijl) maar die zijn er nog niet - bijvoorbeeld menu kaarten, tafel... Ik heb een Save the Date kaart waarvan het ontwerp redelijk nieuw is. Nu zoek ik ook kaarten die daarbij passen (in dezelfde stijl) maar die zijn er nog niet - bijvoorbeeld menu kaarten, tafel nummers, etc.. Ik zal deze apart aan moeten vragen. Ik zou het prettig vinden als de hele lijn in 1 keer te vinden is op de website. Verder vind ik de website en service heel goed.

Lieke

Prachtige kaarten en super snelle levering! De ontwerp tool is niet optimaal (zeker niet voor panorama formaat). Papier soorten en envelop keuze echter super!

Door het exact leveren van de bestelde hoeveelheden kunnen misverstanden voorkomen worden.

Susanne

Positief. Zeer snelle levering, redelijk eenvoudig bewerkingsprogramma, zou wat overzichtelijker kunnen. Af en toe lastig met het plaatsen van afbeeldingen over elkaar.

Zeer snelle levering, veel mogelijkheden qua personalisering.

Het bewerkingsprogramma zou nog wat gebruiksvriendelijker kunnen.

Geweldig! Snel en goed geleverd

Uitlijning van teksten bij het zelf ontwerpen is lastig en soms frustrerend.

Super handige site om zelf kaarten te maken, heel tevreden met het resultaat!

Goede kwaliteit en snelle levering, site is erg gebruiksvriendelijk.

Snelheid, mogelijkheden

Ik ontving twee kaarten met schade, vingerafdrukken/vlekken, het mag wat zorgvuldiger

De online ontwerpmodule is niet heel overzichelijk bij panoramakaart.

Bestelling verlovings-, save the date- en trouwkaarten

Variatie in stijlen

Lin

Perfect! Prachtig product en goede service.

De manier van verpakken van de kaarten, zo zorgvuldig.

Ik schrok van de prijs doordat deze niet (of niet goed genoeg) inzichtelijk is in het bestelproces.