2093 beoordelingen

Reactie snelheid
9.6/10
Info over uw order

2093 Reviews

Fijn werken. Super snelle service.

Duidelijk, fijne hulpmiddelen, duidelijke uitleg.

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn goed. Ondanks dat er een fout in de kaart zat werd gemakkelijk het product opnieuw gedrukt en kosteloos verzonden. top service.

Ruime keuze in kiezen van kaarten en het vormen van je eigen kaart
Juiste informatie en tips om een zo goed en persoonlijke kaart te kunnen ontwikkelen. Ook gezien spelfouten ect.

Makkelijke web-site en snelle levering

Heel makkelijk de trouwkaarten maken op de web-site en een dag later al in huis!

Super tevreden, top kwaliteit.

Makkelijk te gebruiken, creatief, perfect voor alle gelegenheden.

Dave & Marlies

Prima site en adequate online ondersteuning. Levering van proefdruk en vervolgens de definitieve karten in recordtijd ontvangen.

Snel, goedkoop, en topkwaliteit

Dieuwke

Mooie kaarten, fijn dat de verschillende papiersoorten meegezonden werden zodat we de verschillen konden voelen.

Het meesturen van extra informatie met de proefdruk

Pauline

Mooie kaarten, snel in huis!

Wij hadden 4 verschillende trouwkaarten, waarvan de voorkant hetzelfde was. Alleen het stukje tekst op de 3e pagina was verschillend (uitnodiging kerk, receptie en/of feest).
Je kon de...
Je kon de kaarten opslaan onder een naam, maar deze was in je "collectie" niet te zien. Je ziet alleen de voorkant van de kaart, en deze was bij ons hetzelfde.
Hierdoor was het bewerken en bestellen van de juiste kaart nogal een gepuzzel.

Duidelijke website en goede hulp bij telefonisch contact met de website, zodat onduidelijkheden zo opgelost kunnen worden.

Hierboven gemeld, en ook een proefdruk met enveloppenvoorbeelden, vlotte service.

Misschien is het handig om te vermelden bij het ontwerp van het kaartje, dat als er reeds zelf een ontwerp hebt gemaakt en opgeslagen is in je eigen account, dat er bij verbeteringen er dan geen... Misschien is het handig om te vermelden bij het ontwerp van het kaartje, dat als er reeds zelf een ontwerp hebt gemaakt en opgeslagen is in je eigen account, dat er bij verbeteringen er dan geen invloed op het reeds gemaakte is, tenzij dat je het overschrijft. We dachten zelf wel eens dat alle werk verprutst was toen we iets wilden veranderen, maar dat bleek niet zo.

Unica Installatietechniek

Bijzonder snelle levering.

nee. alles naar wens

Miranda Gorissen

Makkelijk om zelf je kaart te ontwerpen. En super snel in huis. Goed verpakt en een leuk presentje.

Ik heb het als heel prettig ervaren dat je eigen account langere tijd actief blijft waardoor je op je gemak dingen kan aanpassen en kan laten bezinken.

Geen. Het is prima zo