Prima mogelijkheden om te bewerken, snelle levering en veel keuze uit verschillende ontwerpen.
Veel keuze
Kopieer functie niet aanwezig om bepaalde designs opnieuw in te voegen in de kaarten.
Veel keuze
Bij proefdruk ook stukjes papier zodat duidelijk wordt wat de mogelijkheden zijn
Eigen ontwerp, ook het plaatsen op het papier, erg fijne mogelijkheid!
Vlotte afhandeling. Ook de drukproeven vooraf etc. helpen bij het maken van de juiste keuze.
Ondanks dat de verantwoordelijkheid bij de ontwerper ligt is misschien een kleine algemene controle gewenst. Bijvoorbeeld dag en datum en dat soort algemeenheden.
Snelle levering, netjes verpakt
heel goeie opvolging van de bestelling + zeer stipte levering (ook in België = dag +1)
snelheid en correctheid
in mijn geval niets slecht ervaren. Alleen moest ik elk naamkaartje zelf veranderen en daar kruipt veel tijd in om alles apart te doen. Ik had er 30 nodig en jullie doen het vanaf 40. Dat is het...
Duidelijk bewerkingsprogramma met heel veel opties
Snelle ontvangst van de kaarten. Goed uitgebreid pakket bij eerste proefdruk.
Betere check van de afdrukken. Komt een aantal keren voor dat er bijvoorbeeld een drukfout mbt kleur in zit.
Snel, vlot, goede kwaliteit
- De lettertypes op de kaarten bij preview scherm op de website iets groter maken.
- je kunt haast niet in 2 verschillende kaarten tegelijk werken, dan raakt het systeem in de war.