2099 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2099 Reviews

Sandy

Zéér tevreden over mijn bestelling. Heel goede kwaliteit, snelle levering, heel klantvriendelijk!

Klantvriendelijkheid & kwaliteit

'-

Angie

Heel fijn veel eigen inbreng bij ontwerp kaart en je kan een eigen collectie aanmaken. Ook heel fijn de mogelijk voor proefdruk

duidelijke overzichtelijke site

Terence

Er was drie keer iets mis gegaan met de trouwkaarten die we hadden besteld. Alle keren zonder kosten opgelost door stijlvolletrouwkaarten.nl. Top service

Goede klantenservice

Goede ervaring! Zeer mooie trouwkaarten ontworpen. Ze zijn perfect geworden! Veel mogelijkheden.

Gratis proefdrukken, goede service, snelle reactie per mail

Zeer goede ervaring

Snelheid bij de levering , zeer mooie afwerking

Neen

Handige website, groot aanbod, snelle service, goede kwaliteit. Doen wat ze zeggen dat ze doen.

overzicht van de verschillende soorten kaarten en stijlen. makkelijk over en weer gaan tussen verschillende stijlen. makkelijke combinatie van stijlen.

werken met kaders levert problemen, geen garantie dat deze juist geplaatst zijn (kanten overal even breed). bij de bestelling ontdekte ik dat, na al 6 maanden op deze site gewerkt te hebben in mijn... werken met kaders levert problemen, geen garantie dat deze juist geplaatst zijn (kanten overal even breed). bij de bestelling ontdekte ik dat, na al 6 maanden op deze site gewerkt te hebben in mijn eigen collectie, dat er een nieuw formaat kaart beschikbaar is. Dit zou prima in een nieuwsbrief kunnen worden vermeld.

Toen het bleek dat er druk fout zat in onze trouwkaart wouden jullie het niet kosteloos nieuwe kaarten drukken.
Wij hebben deze fout wel aangepast maar blijkbaar is dit dus niet gecoriseert wel erg jammer!!

Het is een mooie overzichtelijke site.

Beterft de fout in onze kaart.
Beterft de fout in onze kaart.
Misschien het handig dat jullie eerst de kaart conteleren voor dat jullie hem afdrukken en mocht er een fout in staan eerst met de klant contackt opnemen voor dat jullie hem afdrukken.

Chantal Veen

Zeer goede service en kwaliteit. Nadat ik een ooo leem had met de tekst op de kaarten, contact met hun gezocht. En ze hebben het goed opgelost. Toppie!! Een echte aanrader.

Diversiteit

Goed!

Snelle bezorging, goed bereikbaar bij vragen

Meerdere proefkaarten kunnen bestellen voor lage prijs

D. van Dijk

Na eerst een proefdruk te hebben ontvangen, hebben we -na wat aanpassingen- onze Save the date kaarten besteld.

Kaarten snel ontvangen (een aantal extra) en mooi verpakt in papier wat er 'rijk' uit doet zien..
Goede kwaliteit, strak gedrukt.
Ook de site, waarmee je de kaarten ontwerpt, is heel...
Goede kwaliteit, strak gedrukt.
Ook de site, waarmee je de kaarten ontwerpt, is heel gebruiksvriendelijk met meer dan voldoende opties: leuk!
Nog gebeld met een vraag over de enveloppen, prettig geholpen.