2099 Reviews
Het perfecte bedrijf voor de perfecte kaart. Gemakkelijk een bestelling plaatsen, welke ook nog eens direct de volgende dag geleverd wordt.
Gemakkelijk te bestellen, snelle levering, prima prijs-kwaliteit verhouding. Proactief meedenken door samples toe te voegen bij een proefdruk. Daardoor kun je direct vergelijken welk type kaart het...
De opmaak van de bestellingbevestiging email kan iets professioneler.
Mooie levering
Een keer gratis proefdruk
Samples van kleuren en papier
Snel, makkelijk transparant en duidelijk
Duidelijk en geen verborgen dingen
Qua aanpassen van de kaarten iets betere uitleg waar wat allemaal mogelijk is en wat er aangepast kan worden.
Duidelijke website, goed aanbod, goede prijzen, snelle en correcte levering.
Veel mogelijkheden. Goede prijs- kwaliteitverhouding.
De tool om de kaarten te ontwikkelen heeft soms enkele bugs op het gebied van ontwerp.
Redelijk goed. Niet altijd even eenvoudig zaken te wijzigen op de kaart en regelmatig drukfouten gehad (verkeerd afgesneden, zwarte puntjes in de hoeken)
Ineens kon ik de achterkant van een kaart niet meer aanpassen. Velden/afbeeldingen die ineens niet meer beschikbaar zijn en handmatig door jullie in de kaart gezet moesten worden.
Ik heb kerst save the date kaarten besteld. Ik had een klein typfoutje over het hoofd gezien en het is netjes door Stijlvolle Trouwkaarten veranderd. Kaarten waren op zaterdag middag besteld en...
Goede klantenservice
Snel geholpen
Typfoutje snel aangepast door Stijlvolle Trouwkaarten
Fijn bedrijf om iets te bestellen!!
ik had een fout gemaakt en die hebben wij samen weten op te lossen.
de kaarten zagen er erg mooi uit, en wij zijn er heel blij mee.
erg vriendelijk personeel, ben heel goed geholpen.
Super mooi! Snel! Een aanrader !
Snel
Jullie hebben goed werk geleverd, super snel en goed.
Zeer tevereden.
Snelle levering.