2093 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2093 Reviews

Gerd De Lathauwer

Dit jaar hebben we voor ons huwelijk en de geboorte van onze zoon Tom gebruikt gemaakt van stijlvolle trouwkaarten. Ondanks de naam anders doet vermoeden kun je hier elke kaart ontwerpen. Ook... Dit jaar hebben we voor ons huwelijk en de geboorte van onze zoon Tom gebruikt gemaakt van stijlvolle trouwkaarten. Ondanks de naam anders doet vermoeden kun je hier elke kaart ontwerpen. Ook babykaartjes met een aaibaar zacht reliëf papier met elke kleur envelop naar keuze behoort tot de mogelijkheden.

Proefdrukken volgen snel en tot nu toe is elke ervaring precies zoals beloofd wordt. Ik ga eens proberen de vaste app van Hallmark overboord te gooien. Hier kun je net een leukere kaart maken en dat is wel zo leuk voor de ontvanger.

Makkelijk, duidelijk, helder, afspraken nakomen, snelle proefdruk

Geen!

IST

Top. Vooral de sneller service. Hoge kwaliteit van de kaarten. Minpunt. Maar had ik misschien zelf beter op moeten letten was dat een foto die ik importeerde niet goed door had getrokken. Dus... Top. Vooral de sneller service. Hoge kwaliteit van de kaarten. Minpunt. Maar had ik misschien zelf beter op moeten letten was dat een foto die ik importeerde niet goed door had getrokken. Dus inplaats van zwart was er een wit randje bovenin.

Top kwaliteit. Snelle service!!

Het importeren van mn gepersonaliseerde kaarten moest ik per stuk op klikken om ze naar de winkelwagen te krijgen. Was fijner geweest om aantal tegelijk te selecteren die allemaal zelfde formaat... Het importeren van mn gepersonaliseerde kaarten moest ik per stuk op klikken om ze naar de winkelwagen te krijgen. Was fijner geweest om aantal tegelijk te selecteren die allemaal zelfde formaat hebben om in 1 keer te doen.

Snelle service en goede kwaliteit.

Snelheid en kwaliteit

Veel informatie en makkelijk te vinden, goed verdeeld in categorien en makkelijk te bewerken naar je eigen smaak.

Snelle service
Breed aanbod
Mooie, aantrekkelijke site
Makkelijk te bewerken naar je eigen smaak

Als je meerdere kaarten hebt klaargezet in je 'eigen collectie' en je gaat ze bestellen, moet je bij het bestellen van het volgende exemplaar eerst terug naar 'account' en dan naar 'eigen... Als je meerdere kaarten hebt klaargezet in je 'eigen collectie' en je gaat ze bestellen, moet je bij het bestellen van het volgende exemplaar eerst terug naar 'account' en dan naar 'eigen collectie'. Dat is omslachtig. Het zou handiger zijn om direct weer vanuit het bestelscherm naar je eigen collectie te kunnen om gemakkelijker verder te kunnen gaan met de bestelling.

W.g.Vinke Beens

Jullie hebben goed werk geleverd, super snel en goed.
Zeer tevereden.

Snelle levering.

Goede communicatie, hulpvaardig en klantvriendelijk

goede en snelle reacties per email mbt tot trouwkaarten, hulpvaardig en klantvriendelijk

- bij sommige kaarten is het niet mogelijk om een kleurcode toe te passen, zou fijn zijn als dit bij alle kaarten mogelijk is
- bij een proefdruk zou het handig zijn als de kleurcode vermeld...
- bij een proefdruk zou het handig zijn als de kleurcode vermeld wordt op de kaart. Soms wijken de kleuren zo minimaal af, dat er niet goed te zien is welke code op welke kaart gedrukt is.

Tineke van Dalen

Na het zelf er niet meer uit komen, heel goed geholpen. Alle tijd , dat waarderen wij.

De kaart die ik zag paste bij ons.

Goed. Snelle levering en goede kwaliteit kaarten

Proefdrukken en originele drukken allemaal super snel binnen gekomen. Netjes verpakt en kaarten helemaal naar wens. Top!

Mooie kaarten

Goede, snelle service. De kaart is heel mooi geworden, alleen maar positieve reacties! Duidelijk en handig programma om zelf je kaart te ontwerpen.

Nadat ik zelf per ongeluk verkeerde kaarten had besteld kregen we voor een nette prijs al snel de juiste kaarten.