2093 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2093 Reviews

Ilona

Supersnelle service en product van uitstekende kwaliteit.

Snelle service
Mooie en originele producten

MadeBySaar-Photography

Snel en efficiënt. Fijne opmaak modus. Ik heb als fotograaf de trouwkaarten voor een bruidspaar ontworpen, en dat was gewoon leuk om te doen op deze manier. Een dagje werken en ik had 6 ontwerpen... Snel en efficiënt. Fijne opmaak modus. Ik heb als fotograaf de trouwkaarten voor een bruidspaar ontworpen, en dat was gewoon leuk om te doen op deze manier. Een dagje werken en ik had 6 ontwerpen klaar. Daarnaast ook heel fijn dat je goede proefdrukken aan kan vragen en daarbij nog extra materiaal krijgt geleverd. Ik maak een volgende keer graag weer gebruik van jullie service.

Alles wordt netjes en verzorgd afgeleverd. Daarnaast is de levering echt heerlijk snel!

De kleuren op mijn laptop kwamen niet overeen met de kleuren van de proefdruk. Die waren wat rood/oranje vooral in de gezichten. Kan ook aan mijn fotowerk liggen, maar met het gewoon afdrukken van... De kleuren op mijn laptop kwamen niet overeen met de kleuren van de proefdruk. Die waren wat rood/oranje vooral in de gezichten. Kan ook aan mijn fotowerk liggen, maar met het gewoon afdrukken van de foto kwam dit niet terug. Gelukkig was het voor mij heel simpel om de kleuren te temperen, en daardoor was de volgende proefdruk wel mooi.

Erg goede ervaring! Snelle levering en zeer makkelijk om eigen kaarten te ontwerpen.

Snelle service
overzichtelijke website
handig dat je kaarten kan opslaan

als je tijdens het configureren backspace doet, gaat de website een pagina terug en ben je alles kwijt. Maar na een aantal keer heb je dat door en ga je beter opletten haha

Hele goede service, hele mooie kaarten en snel bezorgd.

De mooiste trouwkaarten van Nederland

Daniëla Prins

Prima en snel geregeld. Ook op mijn vragen werd snel en hulpvaardig geantwoord.

Erika

Snel, handig dat je een proefdruk kan bestellen, goede kwaliteit!

Proefdruk voor 1€
Fijne site

Er staat een fout in de mail die ik kreeg om jullie te beoordelen. Diensverlening moet dienstverlening zijn. ?
Verder geen op- of aanmerkingen

Rebecca

Vind me kaart eeg mooi. Alleen de klantenservice zou wat vriendelijker mogen.

Maarten van Zutphen

Prima service, we hadden zelf foutje gemaakt en dat hebben ze prima voor ons opgepakt. Heel tevreden.

Marieke

60 kaartjes besteld incl enveloppen, helemaal tevreden.

Duidelijke website, transparant en eerlijk.

Op de website is het een beetje eng dat als je een ontwerp gemaakt heb, je op een ander onderdeel van de site klikt de website niet vraagt of het ontwerp opgeslagen moet worden, maar het ineens weg... Op de website is het een beetje eng dat als je een ontwerp gemaakt heb, je op een ander onderdeel van de site klikt de website niet vraagt of het ontwerp opgeslagen moet worden, maar het ineens weg is ;-) Zonde als je per ongeluk ernaast klikt. Verder geen verbeterpunten, helemaal tevreden!