2093 beoordelingen

Reactie snelheid
9.6/10
Info over uw order

2093 Reviews

Mooie kwaliteit kaarten en snelle levering.

Perfecte site

Perfecte site, perfecte service, gebruiksvriendelijk, echt top!

Eén blik over de kaart werpen om te zien of er gekke dingen zijn of misschien een hele gekke fout.

Eenvoudige website dus simpel om de kaart naar je wensen te maken. Snelle levering!

Anoniem_

Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf. Heb nog nooit een negatieve ervaring gehad. Kwaliteit van de kaarten zeer goed.

Kwaliteit, prijsverhouding tov de hoeveelheid, etc zeer goed.

Misschien eens een update houden ivm het zelf maken van de kaarten, hier bedoel ik mee: meer kadertjes, sjablonen, etc..

Goede kwaliteit prima prijs

Het opslaan van je zelfgemaakt kaart is nogal onduidelijk je moet het 2x doen , en wanneer je verschillende kaarten maakt zie je niet je totaal bestelling in je winkel mandje wel het totaal bedrag... Het opslaan van je zelfgemaakt kaart is nogal onduidelijk je moet het 2x doen , en wanneer je verschillende kaarten maakt zie je niet je totaal bestelling in je winkel mandje wel het totaal bedrag dat wekt verwarring

Bert ter Beest

Snelle levering, goede service en mooie kaarten

Uitstekende afwikkeling van bestelling voor uitnodigingskaarten voor 50 jarig huwelijksfeest.

Groot aanbod aan voorbeelden voor kaarten. Ruim genoeg om zelf een kaart te ontwerpen. Het ontwerpen gaat vloeiend.

Algemeen goed

Mooie kaarten geworden en heel snelle levering!!

Naam van kaart laten zien in bestelling,ik had 4 verschillende kaarten ik moest nu naar de kleine afbeeldingen kijken of ik de goede had

En ik vind het tijdens het maken van de kaart...

En ik vind het tijdens het maken van de kaart vervelend dat je niet met heel kleine stapjes kon werken om teksten of figuren te verplaatsen, alleen met muis en niet met cntrl en pijltjes

Makkelijke site duidelijk en overzichtelijk

Site loopt regelmatig vast dat is erg frustrerend zeker als je het ontwerp nog niet hebt opgeslagen

Klant

Goede service en mooie kwaliteit!

Proefdruk te bestellen tegen laag tarief, ideaal!

Bij de mobiele site is de inlogpagina niet te vinden. Dat is nogal onhandig.