2093 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2093 Reviews

Sanne

Zeer goede service, snel, erg mooie kaarten, erg handige website waarbij je gemakkelijk je eigen ontwerp kan creëren!

-De website is erg handig is gebruik. Je kan kaarten gemakkelijk aanpassen naar je eigen stijl zonder al te veel moeite. De mogelijkheden zijn eindeloos.
- De service is schitterend! Bij een...
- De service is schitterend! Bij een levering van enveloppen in het verkeerde formaat werd onmiddellijk het juiste formaat opgestuurd en op een zaterdag geleverd. Fantastisch!

Nathalie Herremans

Mooie keuze, makkelijke website om te bestellen, fijn dat je ook persoonlijk een kaart kan ontwerpen, snelle service,...

1) veel keuze
2) snelle service

De Clercq S

Heel positief. Van aanmaak naar bestelling tot levering een correct en vlot verloop. Goede prijs kwaliteit verhouding

Hele snelle en correcte levering van de bestelde producten

Eugene

Excellent and helpful service on the phone

Very fast processing and delivery

Card creating software is a little limited, zoom capabilities, element alignment, font options etc - missing.

Top.

-Veel diversiteit in de kaarten en gelegenheden om kaarten te sturen.
-Leuk dat er extra dingen zaten in het pakketje, zoals kauwgom of boekjes met info.

Jeroen Vermunt

Goed verzorgd

bestellingsgemak

Ik kreeg de foto's ondanks het raster alleen met de hand gecentreerd. Misschien heb ik iets over hoofd gezien daarin. Of mogelijk kan daarin iets verbeterd worden...

Judith

Goede service. Mooie kaartjes. Fijn dat je een gratis proefdruk kan bestellen. Ik had de door mij bestelde kaartjes een dag later in huis. M.b.t. het ontwerpen vond ik het alleen jammer dat je niet... Goede service. Mooie kaartjes. Fijn dat je een gratis proefdruk kan bestellen. Ik had de door mij bestelde kaartjes een dag later in huis. M.b.t. het ontwerpen vond ik het alleen jammer dat je niet in kunt zoomen. Ik had bijv. heel klein cadeautip en dan een afbeelding van een envelopje. Dit kreeg ik voor mijn gevoel, ondanks het raster, niet perfect in het midden omdat niet ingezoomd kan worden. Uiteindelijk op de kaart zie je er niks van, maar dit is mijn enige puntje van kritiek.

Mooie kwaliteit. Snelle levering.

Tijdens ontwerpen kunnen inzoomen zodat preciezer gewerkt kan worden.

Zeer goede kwaliteit. Uistekende service. Klein foutje met enveloppen werd meteen opgelost.

J Huibers

Zeer goede ervaring. Is zeker de moeite waard om eens te proberen.

snelle levering
leuke duidelijke site
keuze uit papiersoorten die ook nog eens worden toegestuurd bij de eerste keer als je een proef besteld heb.

uploaden van vormen of selecteren van standaard vormen die je gemakkelijk kunt plaatsen. onder de knoppen een tekst zetten als je erop gaat staan zodat je weet wat de knoppen doen.

Snelle service, prima kwaliteit mooi dik papier, krult niet om.
Kaart maken gaf wat onduidelijkheid.

Het maken van de kaart was niet helemaal duidelijk. Zou dat makkelijker kunnen!