2093 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2093 Reviews

Hoed, snel

Geen verzendkosten bij bijv tweede of derde zending als je toch wat te weinig hebt besteld

Ctb

Je kunt hier mooie kaarten ontwerpen maar ze worden niet zoals de proefdruk helaas.

Mijn trouwkaarten hadden een kader en het kader zat op elke afdruk anders.
30 verschillende kaarten dus.
Als ik dit had geweten zou ik niet hebben besteld.

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Beste Ctb,
Beste Ctb,
Wat ontzettend vervelend dat de kaarten niet overeen kwamen met de proefdruk. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en ik vind het daarom ook erg vervelend dat de kaarten niet naar je zin waren. Graag zouden we deze fout willen herstellen als dat nog mogelijk is. Kan dat nog?
Ik adviseer je de volgende keer om gelijk te bellen/mailen want dan kunnen we de order opnieuw laten drukken. Net zo lang tot je tevreden bent!
Hartelijk groet, Jo-Anne

Onbezorgde Trouwdag, Nicole Bredewold

Snelle service, gebruiksvriendelijk, behulpzame medewerkers

Vanuit eigen collectie makkelijker bestellingen plaatsen

Gemakkelijke website, snelle levering en kwalitatief goede kaarten.

Helaas stond er, ondanks mijn verzoek om mijn tekst te controleren, tóch nog een fout in de definitieve versie. Hier ben ik zeer teleurgesteld over..
De opzet, uitvoering, kleuren en snelle...
De opzet, uitvoering, kleuren en snelle service zijn daarentegen fantastisch!

Ik heb één keer gebeld omdat iets niet duidelijk was. De mijnheer gaf mij het gevoel dat ik maar een domme vraag stelde.
Kortaf, zakelijk, en niet bepaald klantvriendelijk.

Goed, uitstekend

Als je veel kaarten besteld wel wat korting ook al zijn het per kaart minder dan 50.
Maar bijvoorbeeld 3 soorten kaarten maar stuk of 40 per soort.

Ik zou het nog een keer doen. Prima service.

Op onze trouwkaart staat reclame van stijlvolle trouwkaarten. Dit doet afbreuk aan de kaart en is niet echt professioneel.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Michiel van Den hardenberg

Goed!