2093 beoordelingen

Reactie snelheid
9.6/10
Info over uw order

2093 Reviews

De website werkt heel erg fijn. Ik heb zelf mijn kaarten ontworpen en dat ging heel gemakkelijk. Fijn dat je een proefdruk kunt bestellen. Alles is heel snel in huis, alleen jammer dat je de... De website werkt heel erg fijn. Ik heb zelf mijn kaarten ontworpen en dat ging heel gemakkelijk. Fijn dat je een proefdruk kunt bestellen. Alles is heel snel in huis, alleen jammer dat je de enveloppen niet van te voren kunt bestellen en dus alvast kunt schrijven.

Het zou fijn zijn om alvast van tevoren enveloppen te kunnen bestellen. Wanneer je veel uitnodigingen gaat versturen dan kun je de enveloppen alvast schrijven.

Snel, scherp gedrukt, netjes verpakt.

Er komt geen melding als de resolutie van de afbeelding te laag is, hierdoor heb ik twee proefdrukken extra moeten bestellen totdat het wel goed was.

marielle wetering

Ik heb er geen ander woord vooromhet teomschrijven dan alleen GEWELDIGG de kaarelten zijn echt werkelijk prachtig !! We zijn er heel erg blij mee.. nog maals dank

Overzichtelijke website, het feit dat je een proef(trouw)kaart kan bestellen is heel fijn.
Ook dat er keuze is in verschillende soorten enveloppen is erg fijn.

Snelle en goede levering en kwaliteit

Geen elastiekjes om de enveloppen doen. Hierdoor heb ik nu roze strepen op de enveloppen gekregen.
Dus als tip deze anders verbinden.

Christel

Snelle service, nette afwerking