2093 beoordelingen

Reactie snelheid
9.6/10
Info over uw order

2093 Reviews

Overzichtelijke site, goed prijs/kwaliteitverhouding, vlug antwoord van de klantendienst, snelle levering

Goed, mooi en uitgebreid assortiment. Snelle levering.

Het raster om te bepalen of alles in de goede proportie staat werkt niet bij alle kaarten

Wij hebben verlovingskaarten besteld. Ik had een aantal vragen, waar ik toen voor gebeld heb en waar ik goed antwoord op kreeg. Een proefdruk laten maken en dit was heel positief. Daarna de kaarten... Wij hebben verlovingskaarten besteld. Ik had een aantal vragen, waar ik toen voor gebeld heb en waar ik goed antwoord op kreeg. Een proefdruk laten maken en dit was heel positief. Daarna de kaarten besteld en deze waren ook snel in huis. Van iedereen complimenten gekregen. Dus erg tevreden!

daniëlla van den biggelaar

Super! We hadden safe the date kerstkaarten en zagen dit idee pas net voor kerst dus hadden geen mogelijkheid tot proefdruk. Nu bleek het goud van de letters niet leesbaar. Gelijk gemaild en kregen... Super! We hadden safe the date kerstkaarten en zagen dit idee pas net voor kerst dus hadden geen mogelijkheid tot proefdruk. Nu bleek het goud van de letters niet leesbaar. Gelijk gemaild en kregen gelijk reactie en nieuwe kaarten werden die dag nog geregeld! Echt super!

Gewoon zo doorgaan. Misschien wel slim om bij bepaalde kleurcombinaties door te geven dat het misschien niet goed overkomt

Makkelijk te bestellen van een persoonlijke kaart. Snelle levering en goede kwaliteit! Ik ben er blij mee!

Top. Goede service en mooi product!

Soms zat er in voorbeeld kaartjes iets wat ik niet terug kon vinden bij het kaarten maken. Dat was jammer.

Allemaal goed en snel geregeld! Super

Het was een heel plezante ervaring.

Als je de kaart eenmaal gemaakt hebt en je wilt die aan andere mensen tonen op de website dan kan je er niet op klikken waardoor het groter wordt. Mensen moesten dus afgaan op een klein kaartje waar... Als je de kaart eenmaal gemaakt hebt en je wilt die aan andere mensen tonen op de website dan kan je er niet op klikken waardoor het groter wordt. Mensen moesten dus afgaan op een klein kaartje waar je niet alles echt duidelijk zag.