2093 Reviews
Top!
Geen :)
Top! !
Save te date kaarten besteld, eerst een proefdruk voor nog geen euro. Na de proefdruk enkele aanpassingen verricht en de definitieve kaarten besteld. Top levering, keurig verpakt tegen beschadigen.
Zoals het hoort: Wat op de site vermeld staat qua levertijd en service is allemaal nagekomen.
Ze hebben ook leuke en originele kaarten en extra info over het versturen en etiquette.
Ik kreeg een keer een verzend bevestiging van de bestelling per e-mail één week nadat ik de bestelling ( de volgende dag al. ) binnen had gekregen.
Goede ervaring; bestelling is precies zoals ik in gedachten had, mooi afgewerkt en snelle levering. Kon niet beter.
geen verbeterpunten
Fijn contact, ook bij een gemaakte fout van de consument blijven ze vriendelijk.
Prachtige en originele kaarten. Snelle levering (binnen 1 dag) met een compleet pakket aan mogelijkheden zoals soorten enveloppen en papiersoorten. De kaarten zijn heel eenvoudig te maken, dat werkt...
Betere uitlijning zodat je verschillende vlakken goed 'pas' kunt maken.
Het kleur verschil (zoals tussen zwart en grijs) is niet goed te zien. Wij hoorde achteraf, na controle, dat we...
Erg tevreden . Mooie kaarten snelle afhandeling !
Prettige en snelle ervaring. Zaken goed op orde.
Geen idee op dit moment