2093 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2093 Reviews

Johanna Meerkerk

De proefdrukken en verlovingskaartjes zijn inmiddels al besteld bij jullie, en de rest gaat zeker volgen. Ik ben nu al zo tevreden en blij met onze sfeervolle kaarten, helemaal in onze themakleur.

uhm.... even hard verzinnen hoor. ;-) zou het zo snel niet weten.

Bruid

Fantastische ervaring gehad, professioneel bedrijf, mooi aanbod menukaarten, heel gebruiksvriendelijke website, ik belde om status van de verzending te vragen en werd direct geholpen door... Fantastische ervaring gehad, professioneel bedrijf, mooi aanbod menukaarten, heel gebruiksvriendelijke website, ik belde om status van de verzending te vragen en werd direct geholpen door vriendelijk personeel. Kaarten waren meteen de volgende dag in huis! Helemaal blij!

blankestein bilthoven

Mooie kaarten
Mooie kaarten
het voordeel van stijlvolle trouwkaarten is dat je een eigen kaart kan maken en dat je dan voor een euro een proefdruk kunt krijgen en er zit een handig mapje bij waar je uit kunt kiezen wat je wilt aan papier

Verloving en save the date kaarten besteld

Geen tips, ben dik tevreden

Verloving en save the date kaarten besteld

Geen tips, ben dik tevreden

Catharina

Wij hebben donderdag rond middernacht onze trouwkaarten besteld en tot onze verbazing werden ze zaterdagmiddag al geleverd. En dat op Ameland! Wij zijn echt super tevreden over de snelle levering en... Wij hebben donderdag rond middernacht onze trouwkaarten besteld en tot onze verbazing werden ze zaterdagmiddag al geleverd. En dat op Ameland! Wij zijn echt super tevreden over de snelle levering en het resultaat was ook echt boven verwachting. Heel erg bedankt! Gr. Boudewijn en Catharina

Geen. Wijn zijn echt vol lof! :)

Kim van Heel

Een bedrijf met klantgerichtheid en klantvriendelijkheid, wat zelden is!!

alleen maar lof en complimenten!

Peter-Jan

Paar keer gebruik gemaakt van de service. Zelf aanpassen op website werkt zeer goed. Service is betrouwbaar en supersnel, kwaliteit van kaarten is goed.

John de mooy

Goede ervaring ,doen wat er gezegd word