2093 beoordelingen

Reactie snelheid
9.6/10
Info over uw order

2093 Reviews

Duidelijke website en snelle service.

Nathalie

Ik werd goed op de hoogte gehouden betreft de verzending van mijn bestelling. Mijn trouwkaarten waren binnen 1 dag geleverd. Ook vond ik het erg prettig dat bij de proefdruk voorbeeldexemplaren... Ik werd goed op de hoogte gehouden betreft de verzending van mijn bestelling. Mijn trouwkaarten waren binnen 1 dag geleverd. Ook vond ik het erg prettig dat bij de proefdruk voorbeeldexemplaren waren van de enveloppenkleuren en de soorten fotopapier. Hierdoor heb ik een verandering kunnen aanbrengen. Ik ben zeer tevreden over deze website en ik zal het ook zeker aan andere aanraden.
In de toekomst zal ik zeker weer gebruik maken van jullie service!

Ik vond het jammer dat de roze versiering op de kaart nauwelijks zichtbaar was.

Wendy

Een enorm fijn bedrijf met een geweldige service! Alles wordt snel en goed geleverd en wanneer er wel een foutje is, wordt dit met perfecte service recht gezet. Ook de kaarten zelf zijn mooi en... Een enorm fijn bedrijf met een geweldige service! Alles wordt snel en goed geleverd en wanneer er wel een foutje is, wordt dit met perfecte service recht gezet. Ook de kaarten zelf zijn mooi en voldoen aan de gestelde verwachtingen. Erg fijn dat er bij de proefdruk ook de verschillende soorten papier zitten, zodat je dit op deze manier zelf kan beoordelen. Daarnaast is het ontwerpen van je eigen kaart erg leuk, omdat het een persoonlijk tintje geeft. Kan er geen slecht woord over zeggen!

Er zijn geen tips!

Huib en Ilona

Wenskaarten en uitnodigingen besteld voor ons huwelijk.

Letitia

Deze website gaf mij de mogelijkheid om een persoonlijk ontwerp te maken van onze huwelijksuitnodigingen. De brede waaier van mogelijkheden zorgden ervoor dat ik op korte tijd kon uitwerken wat ik... Deze website gaf mij de mogelijkheid om een persoonlijk ontwerp te maken van onze huwelijksuitnodigingen. De brede waaier van mogelijkheden zorgden ervoor dat ik op korte tijd kon uitwerken wat ik gedachten had. Het feit dat je een proefontwerp kan laten drukken en proefstalen ontvangt van de papiertypes geeft je een perfect beeld van het eindresultaat. Bovendien kan je schoonheidsfoutjes wegwerken. Eergisteren besteld en gisteren geleverd ondanks een grotere hoeveelheid maakt dit een zeer sterke website. Bedankt!

Marieke

Stijlvolle trouwkaarten.nl

Geen!

Positief. Een breed aanbod en een praktische site.

Geen.

PAUWeddings

Als weddingplanner werk ik heel graag met Stijlvolle Trouwkaarten.nl. Ze leveren snel en kwalitatief goede producten, zijn heel flexibel en behulpzaam en het is prettig werken met hun online... Als weddingplanner werk ik heel graag met Stijlvolle Trouwkaarten.nl. Ze leveren snel en kwalitatief goede producten, zijn heel flexibel en behulpzaam en het is prettig werken met hun online ontwerpmodule. Ik raad mijn bruidsparen dan ook altijd aan om hun save the date kaarten, uitnodigingen en ander drukwerk bij hen te bestellen!

Aparte betaalmodus voor weddingplanners (op factuur op naam van een bruidspaar kunnen bestellen).
Misschien de bereikbaarheid van de 'eigen collectie' duidelijker maken (hoe kom je daar) - is nu een hele lange uitleg aan bruidsparen waar ze hun ontwerpen (waar ik vaak een opzet voor maak) kunnen vinden (vandaar ook 3 sterren bij 'informatie op de website'). Ook krijg ik van bruidsparen terug dat ze echt moesten zoeken naar de prijsinfo (dat vind ik zelf eigenlijk heel duidelijk maar goed).