Super
Zelf ontwerpen van kaartjes. Snelle levering
Zelf ontwerpen van kaartjes. Snelle levering
Veel tips via de mail
Meer werk lijnen om alles op je kaart/ontwerp in 1 lijn te kunnen zetten
Thanks voor de 5 sterren!
En bedankt voor je tips, we werken er dagelijks aan om de editor te verbeteren. We zullen je tip meenemen!
Groetjes, Jo-Anne
Via mail wordt je goed op de hoogte gehouden
Dankjewel voor het schrijven van de review!!
We doen inderdaad ons best om je goed op de hoogte te houden van de bestelling.
Groetjes, Jo-Anne
Heel groot aanbod aan kaarten en er staan veel tips online
De prijzen zijn lastiger terug te vinden
Hi Janine,
Dankjewel dat je deze review hebt geschreven! Goed om te horen dat je snel geholpen bent. Thanks voor je tips, we nemen het mee!
Groetjes, Jo-Anne
Vriendelijk personeel, mooie producten en snelle levering!
Duidelijker in beeld brengen dat je een kaartje kunt kopiëren zodat je deze iets kunt aanpassen zonder dat je de vorige kwijt bent.
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
De tool om je kaartje te kopiëren is inderdaad heel handig en scheelt veel werk. We zullen dit duidelijker laten zien. Bedankt voor je tip!...
Goede en transparante communicatie
Heel erg bedankt voor je review en de vijf sterren. We melden vertraging altijd, fijn dat je dat waardeert.
Opties voor personalisatie
Snelheid van levering
Aanbod van verschillende typen kaarten
Leuke mails met tips en informatie
Bedankt voor je lieve review! Ik waardeer het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te schrijven. Ik wens je nog een fijne voorbereidingstijd voor je bruiloft.
Groetjes, Jo-Anne
Snelle reacties en contact van de klantenservice en zeer vriendelijk
Er ging iets niet goed bij de drukkerij waardoor een lichte vertraging maar het was snel opgelost.
Thanks voor de review! Jammer van de vertraging, maar goed om te horen dat het snel opgelost kon worden.
Ik wens je alvast een heel mooie dag!
Groetjes, Jo-Anne
accessoires passend bij de kaart, zoals sluitzegels, postzegels.
Enveloppen zijn nier van tevoren apart te bestellen. Dit zou wel fijn zijn, zodat met het drukken van de kaarten zolang mogelijk gewacht kan worden.
Dankjewel voor de 5 sterren!
Bedankt voor je opmerking over de enveloppen. Helaas heb je niet gezien dat je wel van tevoren enveloppen kan bestellen. Via de enveloppen pagina kan je ze vooraf...