2093 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2093 Reviews

Maartje Harkema

Prima! Snel en duidelijk.

Ik kan de aftersales nog niet beoordelen. Ik hoop alleen dat er niet elke dag een mailtje komt met een of andere aanbieding. Daar hou ik niet van. Verder zeer tevreden

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Hai Maartje,
Hai Maartje,
Bedankt voor het beoordelen van mijn bedrijf! Ik verstuur 1x per maand een nieuwsbrief, dus zal je niet overspoelen :-)! Uitschrijven kan ook heel makelijk onderaan de nieuwsbiref.
Succes met het voorbereiden van jullie bruiloft!
Groet, Jo-Anne

Wij zijn heel enthousiast. Goede tips, aardig personeel en een razend snelle levering.! Bestellen via stijlvolletrouwkaarten.nl is zeer aan te bevelen.

Ik heb goede ervaringen met het bestellen van bedankkaarten voor onze bruiloft.

Ik had niet goed achterop het kaartje gekeken waardoor het voorbeeld adres er nog op stond. Misschien een tip dat als ze het nakijken ook even een mailtje sturen voor een aandachtspunt. Dan had ik... Ik had niet goed achterop het kaartje gekeken waardoor het voorbeeld adres er nog op stond. Misschien een tip dat als ze het nakijken ook even een mailtje sturen voor een aandachtspunt. Dan had ik het aan kunnen passen.
Was mijn eigen fout hoor.

Zeer tevreden, zeer snelle levering, goede kwaliteit

Hesterknuff

Ben super blij met dit bedrijf en we gaan ook zeker de trouwkaartjes hier bestellen.

Meer kleurtjes

Leuke save the date kerstkaarten besteld. Zowel de bestelling van de proefkaart als de definitieve bestelling is prima verlopen.

Een track en trace code van het pakket ontvangen per mail.

Romy

Wij zijn erg tevreden met dit bedrijf. Mooie speciale save the date kaarten in kerst stijl. Heel blij mee en mooi op tijd!

Ik zou enkel nog een berichtje sturen wanneer de kaarten op de bus zijn gegaan zodat men weet dat ze daadwerkelijk verzonden zijn.

Trouwkaarten + bedankkaart afgenomen. Na enkele proefdrukken en kleurmonsters uiteindelijk bestelling gedaan. Uw bedrijf heeft zelf typefouten eruit gehaald. Prima service.

Erg overzichtelijke website met veel mogelijkheden. De proefdrukken zijn heel handig en vooral de snelle levertijd is super.

Mogelijkheid om veranderingen tijdens maken van de kaarten te ontdoen. Soort 'terug' knop.

Jolanda Verhage

Hele mooie kaarten die je makkelijk kint aanpassen naar je eigen smaak! Snelle levering en mooi verpakt. Echt een aanrader.