Ben super blij met dit bedrijf en we gaan ook zeker de trouwkaartjes hier bestellen.
Meer kleurtjes
Leuke save the date kerstkaarten besteld. Zowel de bestelling van de proefkaart als de definitieve bestelling is prima verlopen.
Een track en trace code van het pakket ontvangen per mail.
Wij zijn erg tevreden met dit bedrijf. Mooie speciale save the date kaarten in kerst stijl. Heel blij mee en mooi op tijd!
Ik zou enkel nog een berichtje sturen wanneer de kaarten op de bus zijn gegaan zodat men weet dat ze daadwerkelijk verzonden zijn.
Trouwkaarten + bedankkaart afgenomen. Na enkele proefdrukken en kleurmonsters uiteindelijk bestelling gedaan. Uw bedrijf heeft zelf typefouten eruit gehaald. Prima service.
Erg overzichtelijke website met veel mogelijkheden. De proefdrukken zijn heel handig en vooral de snelle levertijd is super.
Mogelijkheid om veranderingen tijdens maken van de kaarten te ontdoen. Soort 'terug' knop.
Hele mooie kaarten die je makkelijk kint aanpassen naar je eigen smaak! Snelle levering en mooi verpakt. Echt een aanrader.
Wij zijn zeer tevreden over het product, bestelwijze en levering.
(Bewerkt)
Prima!
Mooie kaartjes en snelle levering!
Het zou fijn zijn om bijv. een track en trace nummer te ontvangen om je pakketje te kunnen volgen