2093 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2093 Reviews

A.Goedhart

Goede service, ruime keuzemogelijkheden, hoge kwaliteit.

We hebben voor de eerste keer besteld en was prima snelle service we hadden de kaarten al binnen 2 dagen thuis

Goede service, snelle levering, goede kwaliteit!

Else Ebbers

Echt helemaal super! Snel, duidelijk, veel mogelijkheden, extra controleren op spelling-taalfouten! We hebben al leuke reacties op onze trouwkaarten gekregen.

Geen.
we zijn helemaal tevreden!

W. Van der Heijden

Prettig.
We vonden het fijn dat we onze kaart helemaal zelf in elkaar konden zetten. De lettertypes zijn mooi en het is fijn dat je zelf kan kiezen welke papiersoort je kunt kiezen.
De...
Prettig.
De gratis proefdruk is goede service en we vonden het heel fijn dat daar eenvoorbeel van de verschillende papiersoorten en enveloppen bij zat!

Het was jammer dat de levering twee dagen langer duurde, maar daar kunnen jullie niets aan doen.

Daphne Véronique Blom

Ik ben erg tevreden over het bedrijf Stijlvolle Trouekaarten, omdat ze direct, vriendelijk en secuur te werk gaan. Ik had bijv. zelf een cijfer vergeten in te vullen, waardoor de proefdruk verkeerd... Ik ben erg tevreden over het bedrijf Stijlvolle Trouekaarten, omdat ze direct, vriendelijk en secuur te werk gaan. Ik had bijv. zelf een cijfer vergeten in te vullen, waardoor de proefdruk verkeerd bezorg werd. Toch kreeg ik direct een nieuwe kaart opgestuurd. ook leuk was de slingeractie, die heb ik ook mogen winnen!! Hij hangt mooi in de woonkamer!

nee, jullie zijn al goed bezig

Heel positief! Mooie kaarten, alles in zelfde stijl mogelijk en snelle levering

Op IPad lastiger om kaarten aan te passen

Makkelijke website, eerst proefkaart besteld. Je krijgt meteen allerlei varianten zodat je een indruk van de verschillende soorten papier hebt. Online kun je je kaart opslaan en altijd weer... Makkelijke website, eerst proefkaart besteld. Je krijgt meteen allerlei varianten zodat je een indruk van de verschillende soorten papier hebt. Online kun je je kaart opslaan en altijd weer veranderen. Uiteindelijk hebben we besteld en net zoals de proefkaart kwamen ook deze kaarten keurig verpakt en geleverd. Echt super handig en prettig om zo je kaarten te bestellen!

Stijvolle Trouwkarten

Ilse Lammers

Goed, erg snel ook.

Tekstinvoer in de kaart ipv in tekstvak ernaast.