2093 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2093 Reviews

iris

De kaarten zijn erg mooi geworden. We hadden echter gele en lichtblauwe kaarten besteld, maar alleen gele gekregen. Daarnaast hebben de elastiekjes die hier om heen zaten roze strepen getrokken op... De kaarten zijn erg mooi geworden. We hadden echter gele en lichtblauwe kaarten besteld, maar alleen gele gekregen. Daarnaast hebben de elastiekjes die hier om heen zaten roze strepen getrokken op een paar enveloppen. Verder waren we er heel blij mee!

- laat na bestellen iemand nog eerst checken of dit echt de goede kaarten zoeken zijn, bijvoorbeeld met een klein plaatje achter de bestelnaam
- andere elastiekjes of een velletje papier...
- andere elastiekjes of een velletje papier gebruiken om de envelopen samen te voegen, om vlekken/strepen te voorkomen
- de goede enveloppen verzenden

Angela Lodder

Fijne website waar je mooie kaarten kunt bestellen. Levering is snel en het product is heel mooi. Kortom, echt een aanrader!

Kim

Super geholpen!

handig om adreslijst toe te kunnen voegen zodat kaarten rechtstreeks verstuurd kunnen worden.

babette

Veel keuze uit kaarten. Gebruiksvriendelijke site om zelf je kaart te ontwerpen. Goede service en emailcontact. Snelle bezorging. Helemaal naar wens. Top!

geen.

Martine

Zeer positief!

Geen...

Monique Harren

Goede ervaring, goede service en enthousiast meedenkend.

Ik had het wel leuk gevonden als ik van dezelfde stijl kaart ook een receptieboek had kunnen bestellen. Onder tussen hebben we al weer nieuwe ideeën maar dat had mijn aandacht zeker getrokken. De... Ik had het wel leuk gevonden als ik van dezelfde stijl kaart ook een receptieboek had kunnen bestellen. Onder tussen hebben we al weer nieuwe ideeën maar dat had mijn aandacht zeker getrokken. De wenskaarten zijn ook leuk, maar de 'ouderwetse' ideeën doen het wat mij betreft ook nog altijd goed :).

c van asselt

Levering van de kaarten is erg snel super!! kaarten zijn ook erg mooi is niks mis mee. contact is ook fijn.

Wijnakker

Snelle service, fijn dat je een goedkope proefdruk kon laten maken. Echter wel enkele exemplaren met uitgelopen kleur (kleur van voorkant en achterkant liep over in binnenkant), heel erg lelijk en... Snelle service, fijn dat je een goedkope proefdruk kon laten maken. Echter wel enkele exemplaren met uitgelopen kleur (kleur van voorkant en achterkant liep over in binnenkant), heel erg lelijk en zonde!!

Zie boven

Laura de vries

Snelle levering, mooie kwaliteit kaarten! Tip: beter op de site vermelden hoeveel je kwijt bent per kaart. Niet pas bij het plaatsen van je bestelling..

Zie bovenaan

Alles verliep naar wens