2091 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2091 Reviews

Nikita

Mooie kaarten, snel geleverd. Bij kaarten aanpassen zou een zoom functie fijn zijn geweest.

Mooie kaarten en veel personalisatie mogelijkheden.

Zoom functie bij het maken van kaarten zou een goede toevoeging zijn.

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Bedankt voor je tijd. Fijn dat je blij bent met onze mooie kaarten.
Bedankt voor je tijd. Fijn dat je blij bent met onze mooie kaarten.
Ik lees dat je graag had kunnen inzoomen. Ik denk dat je het knopje met zoompercentages niet hebt gezien. Scrollen met je muis werkt meestal ook. Zo kun je heel precies alles bekijken.
Succes met het voorbereiden van jullie bruiloft.
Groetjes, Jo-Anne

Glenn

(Bewerkt)

Een bedrijf met een uitstekende klantenservice. Na een fout bij de bestelling hebben ze dit zelf opgelost zonder dat ik er naar moest vragen. Ook het maken van de kaarten en het bestellen van de... Een bedrijf met een uitstekende klantenservice. Na een fout bij de bestelling hebben ze dit zelf opgelost zonder dat ik er naar moest vragen. Ook het maken van de kaarten en het bestellen van de kaarten verliep heel goed, zonder problemen.

Alle tools zijn gratis te gebruiken om een kaart te maken, er is geen premium, dit maakt alles gebruiksvriendelijker. De klantvriendelijkheid is heel goed. Er was iets misgegaan met de bestelling en... Alle tools zijn gratis te gebruiken om een kaart te maken, er is geen premium, dit maakt alles gebruiksvriendelijker. De klantvriendelijkheid is heel goed. Er was iets misgegaan met de bestelling en zonder dat ik er om hoefde te vragen, hebben ze dit op een goede manier opgelost.

NVT.

Jeffrey

Top

Veel opties en de kaart wordt persoonlijk gecheckt of er (spel)fouten In staan

Tool werkt niet super intuïtief, soms vrij frustrerend (bijv. juiste veld selecteren, sneltoetsen die wel of niet werken)

Annick

Snel gedrukt en prachtige uitnodigingen

Gemakkelijk in gebruik, snelle service

Henk Gunst

Hele handige site met volop mogelijkheden

Snelheid en volledigheid

Tips voor spelling en adressen eerder versturen ( bijvoorbeeld direct na de proefdruk en direct na de bestelling)

Wendy

Heel goed

Snel

Niks

Kim

Overzichtelijke site, reageren zeer snel op vragen

Snelheid

Anniek

Snel, vlot en netjes geleverd. Kwaliteit goed. En vriendelijke meedenkend personeel

Ik had een foutje gemaakt in het adres voor de proefdruk. Dit kon niet veranderd worden vanwege het snelle leveren. Maar er werd goed meegedacht voor een andere oplossing.

Kan ik zo niet bedenken

Kirsty

Geweldig!

Alles verliep naar wens.

Geen.

Antonie

Website is makkelijk te gebruiken en wat je maakt komt precies over 1 met wat je geleverd krijgt. Super snelle levering. Vaak voor de middag besteld is de volgende dag al binnen. Wordt netje verpakt... Website is makkelijk te gebruiken en wat je maakt komt precies over 1 met wat je geleverd krijgt. Super snelle levering. Vaak voor de middag besteld is de volgende dag al binnen. Wordt netje verpakt afgeleverd. En met vragen helpen ze je goed telefonisch.

Super snelle levering.

Bij proefdruk met lakzegel hier 1 van bij leveren. Wij moesten nu gelijk al een setje van 25 stuks bestellen om het hele geheel te zien van de kaart. Als het dan niets is zit je met al die zegels.