2091 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2091 Reviews

Kim

Fijne website waar je de kaart mooi naar je eigen stijl kunt bewerken.
De kaarten waren na bestelling de volgende dag al in huis!

Snelle service

Yvonne

Fijne site en vriendelijk personeel

Fijne site om de kaarten te bewerken
Bestellen en bezorging gaat snel
Personeel is vriendelijk aan de telefoon en zorgen dat alles snel geregeld wordt.

Meerdere keren drukfouten of drukranden gehad. Bij proefdruk en bij alle trouwkaarten ook meerdere kaarten. Ook helaas te weinig enveloppen gekregen, misschien handig als alles nagekeken word... Meerdere keren drukfouten of drukranden gehad. Bij proefdruk en bij alle trouwkaarten ook meerdere kaarten. Ook helaas te weinig enveloppen gekregen, misschien handig als alles nagekeken word voordat het word opgestuurd, scheelt jullie extra verzendkosten.

Charles & Kerstin

Duidelijke website met ruime keus aan zeer mooie kaarten. Kaarten bewerken is ook gemakkelijk.

Snelheid en keuze

Geen verbeterpunten noodzakelijk.
Tip, misschien heb ik het gemist, maar geef bij het proefpakket meteen aan dat dit eenmalig is. Logisch natuurlijk, maar wordt volgens mij pas later gemeld.

Maud

Een fijne en duidelijke website met een ruime keuze aan kaarten e.d.

De klantenservice is snel en gemakkelijk te bereiken en is bereid mee te denken. De site is duidelijk en gemakkelijk in zijn gebruik.

Ik heb een bestelling gedaan (6 verschillende producten) waarvan één deel snel binnen was, maar de rest bleef weg. Ik vind het vreemd dat dit niet in één bezorging gebracht werd.
Na contact met...
Na contact met de klantenservice is het overige deel nu als ‘t goed is onderweg en wordt het vandaag bezorgd.
Alles wordt super opgelost.

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn dat klantenservice je goed heeft kunnen helpen. Sinds kort hebben we veel verschillende producten die uit andere fabrieken komen, waardoor ze op een ander... Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn dat klantenservice je goed heeft kunnen helpen. Sinds kort hebben we veel verschillende producten die uit andere fabrieken komen, waardoor ze op een ander tijdstip worden geleverd. Dit is nog wel eens verwarrend. En te laat bezorgd....dat is heel vervelend en niet de bedoeling, maar ik lees dat het opgelost is.
Succes met het voorbereiden van jullie bruiloft!

Kim

Heel fijne site, veel keuze en ontwerp mogelijkheden.

Veel opties.

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Bedankt voor je tijd. Fijn dat je ons bedrijf zo positief beoordeelt.

Sanne

Snelle service, prachtige kaarten en veel mogelijkheden! Echte aanrader!

Veel mogelijkheden en keuzes, snel geleverd

Niets!

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Dank je wel! Fijn dat je ons aanraad.

Nicole

Kwaliteit top en de aervice ook

Top service

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Ik zal het de medewerkers van de klantenservice laten weten.

Bianca

Super. Precies wat we wilde..

Onze stijl

Wij kunnen niks bedenken

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Dat is precies waar we het voor doen: ontwerpen in je eigen stijl.
Succes met het voorbereiden van jullie bruiloft.

Richard

Netjes en snel geleverd

Overzichtelijke site

Ga zo door

Dwinny

Zeer tevreden

Gebruiksvriendelijk en hele mooie kaarten