2091 beoordelingen

DS

Heel goed

aanpassingen mogelijk

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen.
Hr. groet, Jo-Anne

M.W.G.

Goed!
Veel keuze en opties om een originele kaart te creëren.

Fijn geholpen. Ook toen we door omstandigheden de trouwdatum moesten verzetten, werd er met ons mee gedacht. Dat was heel fijn. Mailverkeer verliep ook soepel.

Even nakijken of de teksten kloppen. Of er geen fouten in staan. (Ik snap dat dit wat tijd kost, hoor.)

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen ondanks de omstandigheden. Bedankt voor al jullie bestellingen bij ons.
Bedankt voor je verbetertips. Wij kijken alle kaarten na (niet de...
Bedankt voor je verbetertips. Wij kijken alle kaarten na (niet de proefdrukken), maar kunnen ook spelfouten net even niet zien. Daarom sturen we na het bestellen van een proefdruk je mails met tips. Ook op Insta doen we dit actief. Maar....het blijft een dingetje....een trouwkaart zonder spelfouten;-)
Veel succes met de voorbereidingen van jullie bruiloft.

Andrea

Fantastisch!!

makkelijke en overzichtelijke website!

eigenlijk niet!

Chanel

Super goed !

Super goede snelle service

Niks

Samantha

Wij zijn heel erg blij met de bestelde producten. Duidelijke website en handige ontwerp tools. Snelle reactie gekregen toen we vragen hadden. Producten zijn van goede kwaliteit. Aanrader!

Zeer goede service

Onze bestelling kwam in twee bezorgmomenten, had misschien in één bezorgmoment gekund.

Ruud

Makkelijk in gebruik. Snelle levering .

Anne

Zeer positieve ervaring!

Goede vriendelijke en snelle service.

Informatie over het schrijven van enveloppen en het controleren van de bestelling kwam pas toen de kaarten al op de post gedaan waren.
Bij het maken van diverse kaarten was het wel mogelijk de...
Bij het maken van diverse kaarten was het wel mogelijk de oorspronkelijke ontwerpen te kopiëren voor een ander ontwerp (bijvoorbeeld voor de uitnodiging voor avondgasten). Maar het is niet mogelijk om onderdelen van een kaart te kopiëren en vervolgens te plakken in een ander ontwerp. Dat zou wel fijn zijn.
Daarnaast is het leuk als bij de kraft-uitnodigingen ook kraft enveloppen te verkrijgen zouden zijn. En als duidelijk gemaakt wordt wat de meest milieu/eco-vriendelijke kaarten en enveloppen zijn, bijvoorbeeld met een klein logo.

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Wauw ... wat ontzettend fijn dat je al deze punten aangeeft. Daar kunnen we mee verder. Ik zal per punt even reageren.
- Jammer dat de automatische mails te laat kwamen. Ik zal de instellingen...
- Jammer dat de automatische mails te laat kwamen. Ik zal de instellingen nog een keer bekijken want ze zouden kort na het leveren van de kaarten in je mailbox moeten zitten.
- Kopiëren en plakken is wel mogelijk, maar dan moet je een ander venster openzetten met het oorspronkelijke ontwerp. CRTL C/ CTRL V moet dan wel lukken.
- Een leveranciers die kraft papier en hetzelfde papiersoort (maar dan lichter) voor de envelop heeft, kunnen wij nog niet vinden. Zal doorgeven dat dit wel een wens is.
- Je tip over milieu/eco-vriendelijke kaarten en enveloppen kenmerken met een logo ga ik oppakken. Dank voor de tip!
Succes met de voorbereidingen voor de bruiloft.

Monique

Makkelijk en duidelijk toegankelijke site. Ook het zelfkennis ging goed

Hele snelle levering, makkelijk in gebruik

N.V.T

Jeanette

Wij hebben hier onze trouw uitnodigingen en bedank kaarten besteld. En ze zijn echt heel mooi geworden. Je kan heel makkelijk proefdrukken bestellen en dan krijg je gelijk een setje met de... Wij hebben hier onze trouw uitnodigingen en bedank kaarten besteld. En ze zijn echt heel mooi geworden. Je kan heel makkelijk proefdrukken bestellen en dan krijg je gelijk een setje met de verschillende papiersoorten waar je uit kunt kiezen. Wij zijn heel erg tevreden! Ze hebben mooie voorbeelden, maar t het is makkelijk om met de ontwerp tool je eigen touch eraan te geven.

Altijd goed en snel geholpen

Sara

Top

Super service

Software is niet zeer gebruiksvriendelijk bij zwaardere bestanden en veel afbeeldingen

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Bedankt voor je verbeterpunt. We hebben even contact met elkaar gehad en ik begrijp dat het maken van naamkaartjes op 1 vel erg veel werk is als steeds een (zware) afbeelding opnieuw geplaatst moet... Bedankt voor je verbeterpunt. We hebben even contact met elkaar gehad en ik begrijp dat het maken van naamkaartjes op 1 vel erg veel werk is als steeds een (zware) afbeelding opnieuw geplaatst moet worden. Het blijft veel werk! (je kunt wel snel werken met CTRLC / CTRLV ;-)
Een mooie trouwdag met elkaar gewenst!