2091 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2091 Reviews

Sibel

Ontzettend leuk om een eigen gastenboek te maken en makkelijk.

Vriendeljjk en snel geholpen

Daniela

Tof!

Klantvriendelijk en kwaliteit

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

5 sterren en blij! Dat vinden wij ook tof.

Josephina

Tevreden klant

kwaliteit echt geweldig

mogelijkheid tot spellingscontrole zou fijn zijn, en als je het definitieve eindresultaat hebt is vergroten van het ontwerp (om t leesbaar te maken) niet mogelijk

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Bedankt voor je review. FIjn dat je daar tijd voor hebt genomen.
Bedankt voor je review. FIjn dat je daar tijd voor hebt genomen.
Ik snap dat je spellingcontrole zou willen hebben, maar dan kunnen we de snelle levering niet garanderen. Mocht je graag willen dat we de spelling checken dan kun je - voordat je bestelt - vragen of we ook even meekijken.
Het meest leesbaar is het ontwerp in de kaartopmaker. Daarna is het moeilijker te zien. Dat ben ik met u eens.
Hartelijke groet, Jo-Anne

Lien

Ik heb trouwenkaartjes gemaakt voor mijn trouwfeest. Ik heb het ontwerp zelf gemaakt en het programma was zeer gebruiksvriendelijk. En je had veel keuze in lettertypes, afbeeldingen, bewerkingen,...... Ik heb trouwenkaartjes gemaakt voor mijn trouwfeest. Ik heb het ontwerp zelf gemaakt en het programma was zeer gebruiksvriendelijk. En je had veel keuze in lettertypes, afbeeldingen, bewerkingen,... Heel veel opties. En enige dat ik misschien kan opmerken is dat je de emoticons of tekst niet perfect onder elkaar weet te zetten omdat er geen hulplijn word gebruikt. Dit is misschien interessant voor in de toekomst dat alles op een gelijke lijn kan staan.

Heel veel opties voor zelf je droomkaartje maken. Ik heb 100% mijn visie kunnen uitvoeren en zelf meer.

Ik heb verschillende afbeeldingen gebruikt maar wist nooit of ze perfect onder elkaar stonden. Misschien een werkpunt is een hulplijn zetten dat je zit dat het perfect op dezelfde plek staat.

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Bedankt voor je tijd. Fijn dat je een review hebt geschreven.
Bedankt voor je tijd. Fijn dat je een review hebt geschreven.
Over het uitlijnen: ik denk dat je het raster knopje niet hebt gevonden. Dan wordt tekst zelfs magnetisch in het midden uitgelijnd. Ook kun je de x en y coördinaten invoeren zodat je heel precies kunt werken.
Mocht je het nog een keer nodig hebben, en je kunt het niet vinden, neem dan gerust even contact op. We helpen je graag.
Succes met het voorbereiden van jullie bruiloft!

Madelon

Ik had de proefkaart van dr save the date en de trouwkaarten netjes binnen gekregen daar waren wij erg tevreden over. Nu de save the date kaarten binnen gekregen om te kunnen versturen nu ook weer... Ik had de proefkaart van dr save the date en de trouwkaarten netjes binnen gekregen daar waren wij erg tevreden over. Nu de save the date kaarten binnen gekregen om te kunnen versturen nu ook weer netjes gedaan! Wat ook erg fijn is, is als je een bestelling hebt geplaatst daarna ook een mail krijgt met tips en tricks super handig! Al met al zijn wij erg tevreden met stijlvolle trouwkaarten:)

De mail na een bestelling met tips en tricks of punten waar je op kan letten

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Bedankt voor de 5 sterren!
Fijn dat mooie Save the Dates hebt kunnen bestellen en dat we je hebben kunnen helpen met tips en tricks.

Marvin

(Bewerkt)

Kaarten te laat geleverd

Makkelijke site

Kaarten te laat geleverd voor onze bruiloft dus heb ze niet kunnen gebruiken. Dit is echter een fout van postNL en niet van Stijlvolle Trouwkaarten :(

Péronne

Goede ervaring! Veel mogelijkheden waar je je creativiteit in kwijt kan. Erg tevreden met onze Save the Date kaarten!

Creatieve opties

Juliette

Hele fijne site. Je kan zelf je eigen kaart maken en het word ook opgeslagen.

Bestelling heel snel geleverd.

Jammer dat je maar 1 foto per pagina in d'r kaart kan zetten.

Marieke

Helemaal zoals ik het me had voorgesteld

Bij het bestellen van een proefversie van onze kaartjes, kregen we ook alle kleurstalen van enveloppen en de verschillende papiersoorten voor het kaartje mee opgestuurd

Inge

Mooi product