2091 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2091 Reviews

Hanny

Heel mooie website met veel keuzes voor kaarten.

Heel goed geholpen.

Geen op- of aanmerkingen. Alles is naar ons zin.

Vera

Bij contact zoeken krijg je snel reactie en sta je niet lang in de wachtrij aan de telefoon.

Jammer dat er geen contact wordt opgenomen als bijv. goede kleur enveloppen niet op voorraad is en je dan gewoon witte krijgt opgestuurd.

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Bedankt voor je tijd en feedback. Ik zie dat je intussen de goede enveloppen hebt ontvangen via onze klantenservice omdat deze kleur niet meer in de drukkerij was, maar ze nog wel een kleine... Bedankt voor je tijd en feedback. Ik zie dat je intussen de goede enveloppen hebt ontvangen via onze klantenservice omdat deze kleur niet meer in de drukkerij was, maar ze nog wel een kleine voorraad achter de hand hadden.
Als we er te laat achter komen dat een bepaalde kleur envelop niet op voorraad is dan ontvang je witte enveloppen zodat je in ieder geval kunt versturen. Wij vinden dit beter dan geen enveloppen versturen. Helaas hebben we te maken met leveringsproblemen door de situatie in de wereld.
Ik wens je veel succes met het voorbereiden van jullie bruiloft. Geniet er van!

Bart En Lisanne

We hebben hier 70 kaarten + enveloppen besteld. Mooie luxe enveloppen, en onze kaarten met een ronde hoek. Die is heel mooi, je ziet niet dat het gesneden is. Snelle levering! Er zaten kaarten van... We hebben hier 70 kaarten + enveloppen besteld. Mooie luxe enveloppen, en onze kaarten met een ronde hoek. Die is heel mooi, je ziet niet dat het gesneden is. Snelle levering! Er zaten kaarten van anderen bij, na een berichtje zouden zij het regelen, wij konden ze wegdoen.

Goede software
Je kunt alles van andere kaarten ook toepassen op je eigen kaart. Dus mixen via de software.
Er zijn veel blogs om je te helpen
Veel stijlkeuze

Dat je de kaart op ware grootte kan zien voor het bestellen voor het lettertype. Je kiest pas nadat alles klaar is de grootte van de kaart.

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Bedankt voor je tijd! Fijn om te lezen dat je blij bent met de kaarten.
En ja...er gaat wel eens iets mis in de drukkerij ;-)
De andere klant heeft de kaarten nu ook ontvangen.
Wat...
Bedankt voor je tijd! Fijn om te lezen dat je blij bent met de kaarten.
En ja...er gaat wel eens iets mis in de drukkerij ;-)
De andere klant heeft de kaarten nu ook ontvangen.
Wat betreft je verbeter tip: ik kan me voorstellen dat het moeilijk is om grootte van het lettertype in te schatten. Daarom is de proefdruk zo handig.
Hoe kun je dit oplossen? Knip het formaat van de kaart die je wil uit een stuk papier en houd deze naast het ontwerp op je scherm. Met in- en uitzoomen kun je dan kijken of het leesbaar is.
Succes met het voorbereiden van jullie bruiloft. Geniet er van!

Lizanne

Super bedrijf, heel vriendelijk, denken en helpen goed mee!!

Heel snel een reactie geven en veel voor je willen doen als klant!

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Dank voor je positieve review.
Zijn we blij mee.

Brigitte

Snelle terugkoppeling. Prettig telefonisch contact. Mooie producten.

Snelle terugkoppeling. Prettig telefonisch contact. Mooie producten.

Het is best wel aan de dure kant per kaart.
Iets meer gratis proefdrukken voor dat geld zou wel mogen.

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Bedankt voor de 10 sterren!
Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen.

Ingrid

Super goed, prachtige kaarten, snel geleverd

Mooie overzichtelijke website

X

Annedien

In een woord fantastich

Geweldige service! Ga zo door!!!!

Niets

Fréderique

Prima! Netjes en tijdig geleverd mooie kwaliteit

In orde

Geen!

Dorien

Prima ervaring

Goede website met veel verschillende mogelijkheden om er echt iets persoonlijks van te maken

Lisa

Ik ben op internet gaan zoeken om trouwkaarten te laten maken.. toen kwam ik op stijlvolle trouwkaarten.
Zelf mijn ontwerp gemaakt en ik ben er helemaal blij mee. Er zat een klein foutje in mijn trouwkaart (zelf niet gezien) kreeg ik daar netjes een mail over. En als je vragen heb krijg je een snelle en een vriendelijk reactie. Ik zeg TOP!

Vriendelijk en snelle levering