2091 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2091 Reviews

Lucienne

Prachtige kaarten, goede kwaliteit. Helaas wat problemen met de bestelling gehad. Hier werd snel en adequaat op gereageerd en een oplossing gezocht.

Hele snelle reactie op mails, ook in avond.

Nee, dienstverlening is prima.

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Bedankt voor review en de sterren!
Jammer dat er problemen waren. Fijn om te lezen dat we het wel hebben kunnen oplossen.
Een mooie trouwdag met elkaar toegewenst.

Megan

Uitstekend

Prachtige ontwerpen

Diana

Snelle service , goed bereikbaar

Snel, vriendelijk

Ja kan kaarten alleen per stuk bestellen of vanaf 10. Dus als je 5 dezelfde kaarten wilt bestellen moet je 5 proefdrukken bestellen. Het zou makkelijker zijn als je elk willekeurig aantal kaarten... Ja kan kaarten alleen per stuk bestellen of vanaf 10. Dus als je 5 dezelfde kaarten wilt bestellen moet je 5 proefdrukken bestellen. Het zou makkelijker zijn als je elk willekeurig aantal kaarten kan bestellen.

Lieke

Goede klantenservice. Erg vriendelijk en helpen je goed. Er was iets fout gegaan bij de proefdruk. Dat werd direct hersteld en ik kreeg een nieuwe proefdruk.

Gaat meer over het programma om de trouwkaarten te maken. Bij mij waren een aantal afbeeldingen niet afgedrukt, omdat ze in de ontwerpomgeving niet op ‘printen’ stonden.

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Bedankt voor je positieve review. Ben ik blij mee.
Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen.
Bedankt voor je positieve review. Ben ik blij mee.
Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen.
Ik heb nog even gekeken naar jouw afbeeldingen die op "niet printen stonden". Dit was waarschijnlijk onder andere een touwtje. Het is de bedoeling dat je die er bij bestelt en zelf om strikt. Jij wilde hem dus geprint hebben. Fijn dat je een proefdruk had besteld zodat het aangepast kon worden voor jullie. De afbeelding van een touwtje kan ook geprint worden ;-).
Een mooie trouwdag met elkaar toegewenst.
Bedankt voor je bestellingen.

Allan

Uitstekend.

Mooi, strak en snel

Op de site kan duidelijker worden aangegeven dat jullie logo op de kaarten komen te staan.

Ellen

Snel en service gericht, ze denken met je mee.

Zie boven

Margriet

Snelle service en prachtige kwaliteit.

Snelle levering, makkelijk bestelsysteem, mooie proefdruk, prachtige kwaliteit.

Isabelle

Mooie collectie kaarten, welkomstborden en gastenboeken, top service!

Mooie collectie kaarten, gemakkelijk aan te passen naar eigen stijl. Mocht je er niet zelf uitkomen dan zijn ze goed bereikbaar en ze reageren ontzettend snel (vaak dezelfde dag nog!). Daarnaast kun... Mooie collectie kaarten, gemakkelijk aan te passen naar eigen stijl. Mocht je er niet zelf uitkomen dan zijn ze goed bereikbaar en ze reageren ontzettend snel (vaak dezelfde dag nog!). Daarnaast kun je ook welkomstborden en gastenboeken bestellen en deze in dezelfde stijl (laten) maken, echt ideaal.
Echt een aanrader dus qua collectie maar vooral vanwege de topservice! Het is dat ik maar 1x trouw, anders zou ik hier elke keer bestellen ;)

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Bedankt voor 5 sterren en positieve woorden. Fijn dat je alles in dezelfde stijl hebt kunnen bestellen!
En...ik hoop ook dat je niet meer bij Stijlvolle Trouwkaarten hoeft te bestellen;-) Maar we hebben ook Gloria Cards waar je kaarten in dezelfde stijl kunt bestellen. Met dezelfde mogelijkheden en service ;-)
Een mooie trouwdag toegewenst!

Chantal & Tristan

Snelle service en ruime keuze en inspiratie op de site.

Reageren heel snel als je een vraag hebt. Denken mee.

Ik zou hier zo weer mijn kaarten bestellen! Echt heel fijn.

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Bedankt voor je positieve waardering en gegeven sterren! Ben ik blij mee.
Mocht je nog een keer kaarten nodig hebben.....in dezelfde stijl bieden we stijlvolle kaarten aan op Gloria Cards....
Bedankt voor je positieve waardering en gegeven sterren! Ben ik blij mee.
Een stijlvolle trouwdag toegewenst met heerlijke herinneringen.

Dana

Fantastisch mooi en snelle levering

Snelle leveringen, goed aanbod en mooie ontwerpen

Website had af en toe problemen met laden van de kaartjes.

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Dank voor je verbeterpunt. Hier is gisteren aan gewerkt en als het goed is laden de kaartjes nu weer sneller.
Bedankt voor alle sterren! Geweldig.
Een liefdevolle en stijlvolle trouwdag...
Bedankt voor alle sterren! Geweldig.
Een liefdevolle en stijlvolle trouwdag toegewenst.