2091 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2091 Reviews

Mieke

Mooie trouwkaarten & fijne site! De communicatie was minder prettig helaas.

Mooie kaarten en fijne site!

Bij de proefdruk zat helaas geen kaartensetje. Uiteindelijk de echte kaarten bestelt en tegelijkertijd kwam het kaartensetje binnen.

Corrie

Erg goed bedrijf

Ja erg goed!

Shahaira

Beter dan verwacht

Makkelijk

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Dat is helemaal geweldig om te horen ;-)
Dank je wel. Succes met het voorbereiden van jullie trouwdag.

Lucas

Mooie kaarten die eenvoudig zijn aan te passen.

Mooie kaarten en indien nodig persoonlijk contact

De doos was bij bezorging kapot. Kaarten waren gelukkigniet beschadigd. Dit heb heb je toch liever niet..

Wiggert

Zeer goed

Prima geholpen op mijn vraag

Ga zo door

Anneke

Zeer goed

Zeer goed geholpen, duidelijke website en programma om je eigen kaart te ontwerpen

Nicole

Leuk dat de kaarten helemaal te personaliseren zijn! Snelle levering van zowel proefdruk als pakket.

Leuk en inspirerend Instagram account. Handige tips in de blogs. Leuke collectie kaarten.

Logo van de kaart af kunnen halen. Staat nu achterop in het hoekje klein de bedrijfsnaam.

Sharon

Ruime keuze en goede kwaliteit producten!

- duidelijke website
- ruime keuze in standaard ontwerpen maar ook een praktische tool om eigen ontwerpen te maken
- al het kaartwerk voor een bruiloft of event kunnen in eenzelfde stijl...
- duidelijke website
- al het kaartwerk voor een bruiloft of event kunnen in eenzelfde stijl besteld worden
- makkelijk contact met de klantenservice en bij een hulpvraag over het maken van een ontwerp wordt er actief meegedacht

- Adresstickers voor de adressen van de geadresseerden toevoegen aan de collectie
- Sluitzegels (stickers) toevoegen aan de collectie

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Bedankt voor de tijd die je heb genomen om onze service te beoordelen. En 5 sterren! Dank.
Ik lees dat je graag adresstickers had willen bestellen. Daar ga ik mee aan de slag.
Je had graag...
Je had graag sluitstickers willen bestellen. Dit is zeker mogelijk. Sinds 2 weken kun je zelfs sluitstickers zelf ontwerpen. Ik ga eens kijken hoe ik beter kan laten zien dat je deze eenvoudig er bij kunt ontwerpen en bestellen.
Een hele mooie trouwdag met prachtige momenten om lang te herinneren toegewenst.

Joep

Wij hebben onze trouwkaarten en save the date kaarten besteld. Fijne snelle service! Ook toen het bij de enveloppen even niet volledig naar wens was is dit naar volle tevredenheid opgelost en is er... Wij hebben onze trouwkaarten en save the date kaarten besteld. Fijne snelle service! Ook toen het bij de enveloppen even niet volledig naar wens was is dit naar volle tevredenheid opgelost en is er een mooie oplossing geboden. Wij raden dit zeker aan!

Snelle levering, goede service.

Check de enveloppen even goed op kwaliteit.

Lindy

Zeer goede service en kwaliteitkaarten

Topservice! Zeer goede kwaliteit kaarten en zeer netjes verpakt.

Wellicht aangeven als je bijna aan de hoeveelheid voor gratis verzending zit.

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

5 sterren! Dank je wel. Zijn we blij mee.
Bedankt voor je tip. Dat is zeker een goed idee.
Ik ga het doorgeven aan de developpers.