2091 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2091 Reviews

Sander

Goed maar let op de kleuren!

Leuke en makkelijke manier om je eigen kaarten samen te stellen. Snel verstuurd en ontvangen. Was helemaal top!!

Wij hebben trouwkaarten besteld. De proefdrukken waren naar wens. Toen wij de uiteindelijke kaarten besteld hadden waren de kleuren van buiten en binnen een paar tinten lichter. We vonden dat... Wij hebben trouwkaarten besteld. De proefdrukken waren naar wens. Toen wij de uiteindelijke kaarten besteld hadden waren de kleuren van buiten en binnen een paar tinten lichter. We vonden dat jammer, maar omdat wij de kaarten op de trouwkaarten op de post moesten doen, hebben we het maar verstuurd

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Bedankt voor je review. Jammer dat de kleur niet overeen kwam. We hadden het graag voor je opgelost door nog een keer te drukken. Want een kleurverschil is niet de bedoeling.
Succes met het...
Succes met het voorbereiden van jullie bruiloft.
Groetjes, Jo-Anne

Hetty

Uitstekend bedrijf goede kwaliteit en service en snelle levering.

Veel keuze, snelle reactie , mooie kwaliteit, vriendelijk personeel, levering op tijd.

Proefbestelling in envelop met plastic binnen in. Het karton was nu nat geworden omdat het niet in de brievenbus paste heeft de bezorger het ervoor gezet. Gelukkig dikke kartonnen envelop en de... Proefbestelling in envelop met plastic binnen in. Het karton was nu nat geworden omdat het niet in de brievenbus paste heeft de bezorger het ervoor gezet. Gelukkig dikke kartonnen envelop en de kaart nog net droog. Maar dat is mijn tip.

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Dank voor je positieve review!

Marion

Goede ervaring! Snelle levering van het bestelde product

Snelle levering!

Niets

Enneke

Top! Fijne service.

Proefkaart met test papiertjes is top!

Bij 2e testkaart helaas geen korting (1 euro)

Anne

Super leuk

Top klantenservice

14,95 verzendkosten is wel echt heftig. Naar t buitenland. Ik weet dat dit goedkoper kan

Wendy

Top!

Prachtige kaart

L.J. de Vries

Zeer goed, snelle feedback en zeer goede kwaliteit

Goed bereikbaar en snelle terugkoppeling.

minimale bestelling van bijv 10 kaarten laten vervallen

Romy

Super fijn!

Heel gemakkelijk ontwerp systeem waar heel veel in mogelijk is.

Ik miste automatisch uitlijnen, waardoor ik afbeeldingen op het oog met elkaar moest uitlijnen.

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Bedankt voor je positieve review!
Jammer dat je het knopje om uit te lijnen niet hebt gevonden.
Bedankt voor je positieve review!
Jammer dat je het knopje om uit te lijnen niet hebt gevonden.
Als er een volgende keer komt ... bovenaan de pagina staat een knopje RASTER. Daarmee kun je uitlijnen. Ook kun je de X en Y positie controleren.
Kun je het niet vinden? Bel of mail dan even. Dan helpen we je.
Succes met het voorbereiden van de bruiloft.
Groetjes, Jo-Anne

Fatiema

Mooie kaarten en snelle levering

Uitgebreid assortiment

E.

Super fijne en mooie website! Heel gemakkelijk in gebruik om je kaarten naar eigen wens aan te passen. Fijn ook dat je je gemaakte creaties kunt opslaan!

Ontzettend snelle reactie op mijn vraag over een missende envelop, echt top!

Nvt