2091 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2091 Reviews

Kampert

Super goede plek om je trouwkaarten te ontwerpen! Iedereen geeft complimenten voor hoe mooi het is geworden!

Super goede ontwerptool met optie om cijfers voor Y en X-as in te vullen wat uitlijnen super makkelijk maakt!

Minder mails met goede tips. De mails zijn super goed, maar misschien beter om 1 uitgebreide mail te sturen als een proefdruk is besteld ipv elke keer losse mails.

Fam Zijlstra

Snelle levering, goede en duidelijk site met veel voorbeelden

Snelle levering, goede en duidelijk site met veel voorbeelden

Renée

Fijn contact, er kon precies wat we wilden. Zeer tevreden over de kwaliteit.

Goed contact

Nvt

Elene

Fijne korte lijntjes, bestelling is snel geleverd, 1 klein produciefoutje maar op een bestelling van ongeveer 80 kaarten valt dat mee

Mooie site, duidelijk en krachtig

Bestelling controleren op productiefouten, ik had extra kaarten besteld maar stel je doet dat niet, dan baal je flink van zo’n kaart die vastgezeten heeft in het apparaat..

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Hai Elene, fijn dat je tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jammer dat er een productiefout bij zat. Heb je hiervoor een mail gestuurd, want dan sturen we je nieuwe kaarten. Ook al had je... Hai Elene, fijn dat je tijd hebt genomen om een review te schrijven. Jammer dat er een productiefout bij zat. Heb je hiervoor een mail gestuurd, want dan sturen we je nieuwe kaarten. Ook al had je er genoeg, ze moeten allemaal goed gedrukt zijn!
Een mooie trouwdag toegewenst.
Hartelijke groet, Jo-Anne

Inge

Super mooie kaarten. Alleen het ontwerp programma is niet gebruiksvriendelijk.

Mooie kaarten. Snelle bezorging

Het ontwerp programma is niet gebruiksvriendelijk

Ruud

Goede kwaliteit, leuke kaarten en snelle bezorging.

Alles prima voor elkaar!

Chris

Mooie kaarten

Professionele uitstraling, programma om je kaart samen te stellen.

Sven

Zowel de save the date als trouwkaarten hier besteld. Zeer snelle en goede levering. Voor zelf ontwerpen ook niet heel duur.

Snelheid
Gemak
Kwaliteit

Cornalien

Prima. Gemakkelijke site en mooi materiaal

Veel keuze, goed werkende site

Ik had het handig gevonden als ik van tevoren een sample van verschillende materialen had kunnen bestellen. Nu kreeg ik dat bij de proefbestelling.

Aaltie

Prachtige kaarten, snelle levering!

Creatieve kaarten.