2091 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2091 Reviews

Nicoline

Goede ervaring. Kaarten worden snel bezorgd.

Bestelling wordt netjes en goed verpakt bezorgd.

Op de website staat dat de kaarten de volgende dag in huis zijn. Dit is niet altijd zo, goed om hier wat duidelijker over te zijn.

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Bedankt voor je beoordeling. Naar aanleiding van je tip heb ik op de pagina met LEVERTIJD nog een keer in het kort de levertijd beschreven. De standaard collectie kaarten (op werkdagen voor 18.00... Bedankt voor je beoordeling. Naar aanleiding van je tip heb ik op de pagina met LEVERTIJD nog een keer in het kort de levertijd beschreven. De standaard collectie kaarten (op werkdagen voor 18.00 uur besteld) kunnen wel de volgende dag binnen zijn. De exclusieve collectie kaarten met bijvoorbeeld folie - zoals die van jou - worden na 2 werkdagen verstuurd. De folie moet langer drogen. We zijn natuurlijk ook afhankelijk van PostNL.
Groetjes, Jo-Anne

Angela

Top! Makkelijk zelf te maken en snelle en nette levering

Makkelijk kaarten aan te passen, goede levering, goede communicatie via de mail

Ellen

Top

Prettige en snelle communicatie

Ik heb een bedrag betaald om een kaartje te ontwerpen, maar achteraf had ik dat net zo goed zelf kunnen doen. Precies zelfde als verlovingskaart die ik al had gemaakt. Ik dacht dat ze dan wel echt... Ik heb een bedrag betaald om een kaartje te ontwerpen, maar achteraf had ik dat net zo goed zelf kunnen doen. Precies zelfde als verlovingskaart die ik al had gemaakt. Ik dacht dat ze dan wel echt iets anders zouden hebben, maar dat was niet zo.

Roos-Sanne

Een hele fijne service! Ik werd heel goed geholpen met mijn vragen. Ik had per ongeluk de verkeerde kaarten besteld en ik ben vervolgens heel goed geholpen met het samen kijken naar een oplossing. De

De klantenservice

Hela Al Asady

Hele fijne samenwerking gehad. zij zijn goed bereikbaar en de weergave op de site is precies wat je thuis krijgt.

levertijd, communicatie en opties. Prijs is ook geweldig!

Bij de voorbeelden van kleuren de namen erop zetten. Ik liet een keer het stapeltje vallen en alle kleuren waren door elkaar, vond het lastig om dan de juiste envelop kleur te kiezen vanuit de... Bij de voorbeelden van kleuren de namen erop zetten. Ik liet een keer het stapeltje vallen en alle kleuren waren door elkaar, vond het lastig om dan de juiste envelop kleur te kiezen vanuit de voorbeelden.

Rianne

Erg goed

Zelf bewerken super handig, weekt goed!

Mirjam

Top kwaliteit en service! Heel fijn geholpen door Jo-Anne met het ontwerpen van de ‘kaarten’.

Meedenken met de klant!

Berber

Fijne ervaring, goede voorbeeld kaarten die je kunt aanpassen en snelle levering met advies

Kaarten, levering, advies per post bij proefdruk, mogelijkheden om te ontwerpen

Gebruik site voornamelijk, grootte van de letter en de aanpassingen hierin. Ook moet ik in het voorbeeld de kaart ‘bewerken’ om de tekst goed te kunnen lezen/nakijken. De gebruiksvriendelijkheid van... Gebruik site voornamelijk, grootte van de letter en de aanpassingen hierin. Ook moet ik in het voorbeeld de kaart ‘bewerken’ om de tekst goed te kunnen lezen/nakijken. De gebruiksvriendelijkheid van het ontwerpen zou vanuit mijn perspectief een verbeterpunt zijn.

Gerritje

Geweldig

Goede site waar je gemakkelijk een kaart kan samenstellen. Super service! Geduldig en vol begrip..

Jenny

Hele fijne website! Alles is beschikbaar. Toen ik mijn kaart niet kon bestellen online ben ik super geholpen via de klantenservice! Alles was super snel opgelost zodat ik wel de kaarten kon... Hele fijne website! Alles is beschikbaar. Toen ik mijn kaart niet kon bestellen online ben ik super geholpen via de klantenservice! Alles was super snel opgelost zodat ik wel de kaarten kon bestellen! Super blij met de kaarten. Ze zien er geweldig uit!

Alles is beschikbaar voor het maken van je eigen kaart
De klantenservice is top!