2091 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2091 Reviews

Julieta

Overzichtelijke site, goede klantenservice, snelle levering, mooi aanbod.

Overzichtelijkheid

M

Duidelijke informatie
Fijn geholpen
Mooi assortiment

N.v.t

Roy

Dikke prima! Allemaal goed geregeld.

Goed geregeld.

Wij waren een kaartje vergeten helaas en daardoor moesten we er direct weer 10 bestellen. Dat zou ik persoonlijk anders hebben gedaan zodat als men zaken vergeet gemakkelijk een aantal kaarten zou... Wij waren een kaartje vergeten helaas en daardoor moesten we er direct weer 10 bestellen. Dat zou ik persoonlijk anders hebben gedaan zodat als men zaken vergeet gemakkelijk een aantal kaarten zou kunnen bijbestellen. Bereikbaarheid tot 21 onnodig. Jullie redden gelukkig geen levens en tot 18u moet prima zijn. Iedereen kan in 5 dagen tijd gemakkelijk ergens de tijd maken om te bellen indien nodig. Bespaar je de kosten ;)

Daniëlle

Uitnodigingen voor onze bruiloft besteld

Er is veel mogelijkheid, ook al je wilt afwijken van de standaard producten. Bij de proefdruk worden allerlei samples meegestuurd zodat je een goede keuze kunt maken uit verschillenden soorten... Er is veel mogelijkheid, ook al je wilt afwijken van de standaard producten. Bij de proefdruk worden allerlei samples meegestuurd zodat je een goede keuze kunt maken uit verschillenden soorten papier etc.

Inge Faken

Jo-Anne en haar team hebben er alles aan gedaan om ons drukwerk een waar succes te laten zijn. Ze begrepen precies wat paste bij ons thema en dachten mee. Ook het contact verloopt zeer fijn en... Jo-Anne en haar team hebben er alles aan gedaan om ons drukwerk een waar succes te laten zijn. Ze begrepen precies wat paste bij ons thema en dachten mee. Ook het contact verloopt zeer fijn en hartelijk. Wij kunnen Stijlvolle Trouwkaarten van harte aanbevelen!

Alles! De kwaliteit, de service, het contact.

Geen!

Abigail

Zeer goede ervaring! En goede kwaliteit. Niet alleen goede kwaliteit qua kaartjes maar ook qua service. Ook werden de kaartjes zoooo snel bezorgd! We hadden ze binnen een dag binnen. (We hebben 2x... Zeer goede ervaring! En goede kwaliteit. Niet alleen goede kwaliteit qua kaartjes maar ook qua service. Ook werden de kaartjes zoooo snel bezorgd! We hadden ze binnen een dag binnen. (We hebben 2x moeten bestellen omdat onze locatie is veranderd) en ook de 2e keer kregen we de bestelling de volgende dag! Wij zijn blij dat we onze trouwkaartjes bij een goed bedrijf hebben aangeschaft.

Vooral met de 1e proefdruk, heel fijn om alle kleurtjes te zien van enveloppen en de texturen waarin de kaartjes geprint kunnen worden. Geeft veel perspectief! En de verzending! Super snel

We zijn tevreden over alles

Elsbeth

Ontzettend goede ervaring! Veel voorbeeldkaarten. Mogelijkheden onbeperkt en snelle service.

Ik werd, toen de bestelling werd doorgegeven, nog even opgebeld voor een compliment over de kaart en verbeterpunten qua spelling. Top, dat persoonlijke contact! Dat is een DIKKE PLUS!

Geen. Jullie doen het super!

Jessica

(Bewerkt)

Top

Snelle reactie

Maurice

Zeer prettig bedrijf. Wij hadden een verkeerde druk ontvangen, hierover contact opgenomen en binnen 5 minuten was er een nieuwe order geplaats, zodat de drukfout verholpen zou zijn.

Klantenservice

Graag een PDF export maken, zodat je voorbeeldkaart digitaal mee kan nemen voor de huisstijl.

Mooie collectie, snelle levering

Ruime keuze, snelheid

De sluitzegels waren niet allemaal goed uitgelijnd