2091 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2091 Reviews

Karin

Really nice experience! The wedding card is AWESOME. I designed my own wedding card and the quality of the printed cards are beyond my expectation. Love them so much! Also, customer service is... Really nice experience! The wedding card is AWESOME. I designed my own wedding card and the quality of the printed cards are beyond my expectation. Love them so much! Also, customer service is pretty nice. I would definitely recommend this.

Quality, customer service, flexibility

Nothing

L.g

Prima ervaring. Eerste druk was helaas niet goed gegaan maar werd erg snel op gereageerd en goed opgelost.

Goed bereikbaar en prachtige kaartjes

Wellicht een check of de druk goed gaat

Babs Pieper

Fijn bedrijf waarin mensen werken met een goed hart. Ik werd erg goed geholpen nadat ik mijn enveloppen in de verkeerde kleur had gekocht. Ik mocht ze terugsturen en ik kreeg zelfs mijn geld terug.... Fijn bedrijf waarin mensen werken met een goed hart. Ik werd erg goed geholpen nadat ik mijn enveloppen in de verkeerde kleur had gekocht. Ik mocht ze terugsturen en ik kreeg zelfs mijn geld terug. Toppers.

Snelle levering en mensen die met je meedenken.

De kleuren van de enveloppen vind ik niet helemaal duidelijk. De kleuren wijken af van hoe ze eruit zien. Maar ik hoorde dat hieraan gewerkt gaat worden.

Karin

Goed bedrijf, ze leveren goede kwaliteit kaarten die helemaal naar eigen wens te maken zijn! Ook een proefdruk is mogelijk en kost weinig.

Genoeg keuzes in de kaarten

De tools duidelijker maken om de kaarten mee te bewerken

Petra

Stijlvolle trouwkaarten

Christianne

Goede kwaliteit, veel mogelijkheden. Prima service

Veel leuke kaartjes!

Marjolein

Ik heb hier mijn verlovingskaarten besteld en we zijn er superblij mee! Superveel leuke reacties op gehad!

Duidelijk, supergoed programma om te bewerken en snelle levertijd

Natasha Kuling

Hele chique trouwkaarten. Goede en snelle service.

Mooie kwaliteit!

De tekst layout. De opmaak van de tekst is best moeilijk.

P.

Hele mooie kaarten. Super service ook met de controle evt. fouten gecorrigeerd en ook nog een heel goed advies gekregen. Zeer snelle levering. Heel klantvriendelijk.

Ja de controle en daarover onderling contact.

Nvt

J en L