2091 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2091 Reviews

Lianne Qualm

Verschillende proefpakketjes besteld. Uiteindelijk dé kaart kunnen maken. Zelf had ik verkeerd aantal kaarten besteld. Bestelling kon op het nippertje geannuleerd worden, door een zeer oplettende... Verschillende proefpakketjes besteld. Uiteindelijk dé kaart kunnen maken. Zelf had ik verkeerd aantal kaarten besteld. Bestelling kon op het nippertje geannuleerd worden, door een zeer oplettende werknemer. Op laatste moment ook nog verkeerde kleur enveloppen besteld. Deze konden kosteloos retour gedaan worden. Top service!

Goed bereikbaar, snelle levering, oplossingsgericht, met zorg geleverd.

Wanneer bestelling wordt geplaatst, gaat dit direct door naar de drukkerij. Kan hier nog een tussenstation plaatsvinden, zodat verkeerde bestelling geannuleerd kunnen worden? In dit geval had ik... Wanneer bestelling wordt geplaatst, gaat dit direct door naar de drukkerij. Kan hier nog een tussenstation plaatsvinden, zodat verkeerde bestelling geannuleerd kunnen worden? In dit geval had ik gruwelijk veel geluk dat een medewerkster mijn mailtje op tijd zag. Zou jammer zijn voor degene waarbij het wel "fout" gaat. ;)

Lia

Zoals altijd weer supergoede service! Alles is mogelijk en er wordt goed met de wensen van de klant meegedacht.

Service

Er is verschil te zien in de achtergrond van de proefdruk vergeleken met de achtergrond van de eindbestelling. We konden de achtergrond zelf niet aanpassen, dus weten niet hoe dat precies komt.... Er is verschil te zien in de achtergrond van de proefdruk vergeleken met de achtergrond van de eindbestelling. We konden de achtergrond zelf niet aanpassen, dus weten niet hoe dat precies komt. Gelukkig beviel de nieuwe achtergrondkleur zelfs beter dan die van de proefdruk! Dus we zijn helemaal tevreden.

Marit

Erg goed en snel!

Snelle levering (zondagmiddag besteld, maandagochtend in huis)

Jentje

Fijne en duidelijke site incl tips.

Uitleg over tekst opbouw kaart en juiste spelling.

Proefdruk eerste keer 1 euro en daarna 2,50 vond dat best prijzig aangezien we ivm omstandigheden 3 * kaarten moesten bestellen

Sabine

(Bewerkt)

Prettig contact, snelle reacties

Bereikbaarheid

Controle op levering bestelde producten.

Jolina

Altijd bereikbaar en behulpzaam!

Veel bereikbaar, snelle reactie

Iets goedkoper mag wel, onze trouwkaart viel helaas nog best duur uit..

Marije

Er staan mooie kaarten op de site. Zelf kan je de kaarten aanpassen naar eigen voorkeuren. Ook als een optie die je graag wil er niet tussen staat, kunnen ze je verder helpen via de mail. In 1... Er staan mooie kaarten op de site. Zelf kan je de kaarten aanpassen naar eigen voorkeuren. Ook als een optie die je graag wil er niet tussen staat, kunnen ze je verder helpen via de mail. In 1 woord: top!

Hele snelle levering van de kaarten!

X

Amasj

Snel en goede levering. Precies zoals ik het wilde

Voorbeeld en geleverde komen overeen

site gebruiksvriendelijker maken voor mobiel gebruikers

Claudia

Keuze uit ruim assortiment, snelle levering en goede kwaliteit.

Duidelijke voorwaarden, snelle levering, uitgebreid assortiment.

Uitlijning nakijken. Dat hadden wij net niet goed gezet, dus een check daarom zou fijn zijn.

Gert-Paul en Fenneke

Erg goed

Snelle levering, erg mooi resultaat, goede service

Software kan beter