2091 beoordelingen

Info over uw order

2091 Reviews

Jorine

Super mooie kaart!

Super fijn systeem, heel snelle levering!

Het zou fijn zijn als je meer keuze had aan kleuren in het systeem. Nu werkt dat met kleurcodes maar die zijn niet te vinden op de website.

Ditske van der Han

Fijne site, waar je met een voorbeeld aan de gang ga en volledig naar eigen wens kan aanpassen. En bewaren, heel prettig! Mooie kaarten geworden en geen problemen gehad met service op afdrukken.

Duidelijke prijsweergave. Iets erbij? Dan staat het er goed bij vermeld en word de totaal prijs gelijk aangepast. Dit voorkomt verrassingen aan het einde.
Ook een - naar mijn idee - compleet...
Ook een - naar mijn idee - compleet overzicht met veel gestelde vragen.

Werkbaarheid op pc/laptop is goed. Op een tablet of telefoon lastiger. Verspringt het sneller of heb je geen ruimte voor alles op het beeldscherm. Dan verkleint hij het wel maar kan je er weinig mee.

etienne roels

Correcte firma,uitnodigingen zijn perfect gedrukt.

Vlugge levering en mogelijkheid van proefdruk.

Niet altijd gemakkelijk om kaart samen te stellen voor oudere mensen,meer uitleg geven.

Chelsy

Super!

Eenvoudige ontwerptool, uitgebreide keuze!

Anne

Goede ervaring!

het zelf ontwerpen van je eigen trouwkaart

Bij de proefdruk had onze trouwkaart alleen goudfolie (messing) op de voorzijde en bij de definitieve druk ook binnenin. (dit was gelukkig ook het oorspronkelijke plan maar omdat de proefdruk zo... Bij de proefdruk had onze trouwkaart alleen goudfolie (messing) op de voorzijde en bij de definitieve druk ook binnenin. (dit was gelukkig ook het oorspronkelijke plan maar omdat de proefdruk zo binnen kwam dachten wij dat goudfolie binnenin niet mogelijk was).

Henriëtte

Mooie kaarten, slechte service

Mooie kaarten

Slechte telefonische service

Sanne

Zelf de kaart ontworpen, erg leuk om te doen en er zijn leuke designs! Fijn ook de code voor een gratis proefdrukje. Snelle levering en ik ben al bezig met het ontwerp voor een geboorte kaartje.

Mooie designs en snelle levering, bij proefdruk verschillende soorten papier en envelop kleuren

Voor de geboorte kaartjes misschien iets meer designs of plaatjes voor jongens

Jan

Snelle levering en mooi product!

Helemaal zelf samen te stellen
Veel mogelijkheden

Optioneel maken om samples bij proefdruk te ontvangen

Marita Brand

Door de corona zaten we erg in onzekerheid hoe onze bruiloft zpu gaan. Wel of geen kaargen sturen. Toch maar besloten om een kaart uit te gaan zoeken en wafpt een toffe kaarten kwamen we tegen op... Door de corona zaten we erg in onzekerheid hoe onze bruiloft zpu gaan. Wel of geen kaargen sturen. Toch maar besloten om een kaart uit te gaan zoeken en wafpt een toffe kaarten kwamen we tegen op jullie website,precies wat we zochten.

Super snelle service! Behulpzame mensen!

Leona

Hele fijne communicatie en erg behulpzaam!

Details Soorten papier wat specifieker maken