2091 beoordelingen

Annelinde

Veel keus

Snelle levertijd

Miranda

Snelle service zelfs in coronatijd

Nvt

Wendy

Super

Veel variatie in kaarten en goede filters om precies te zoeken wat je wilt.

Misschien een mogelijkheid om kaarten in minimale bestelwagen van 10 te verlagen naar 5

Gert-Jan

Nette druk en levering van onze verlovingskaarten!

Een setje met staaltjes bij een proefdruk!

Op de site vermelden hoeveel er bij komt voor speciaal papier.

Renske

ik gebeld ben om de kaart evt. Te laten veranderen, zo lang ik niet reageerde werd de bestelling op pauze gezet omdat ik op veel dingen moest reageren en ik veel werk kon ik niet gelijk reageren 2... ik gebeld ben om de kaart evt. Te laten veranderen, zo lang ik niet reageerde werd de bestelling op pauze gezet omdat ik op veel dingen moest reageren en ik veel werk kon ik niet gelijk reageren 2 dagen later is mijn bestelling gewoon op de post gedaan, dit vind ik erg jammer, ik had dus bijna geen bedenk tijd en als je het druk heb met bepaalde dingen is het wel fijn om de tijd te hebben die ik nodig had

Mooie kaarten en heel veel keus

Geef de klant de tijd/ bedenktijd

Reactie Stijlvolle Trouwkaarten.nl:

Hai Renske, We hadden je graag nog extra service willen aanbieden door je kaart nog mooier te maken. Helaas is het jou niet gelukt om te regeren. Bedenktijd heb je tussen proefdruk en bestelling.... Hai Renske, We hadden je graag nog extra service willen aanbieden door je kaart nog mooier te maken. Helaas is het jou niet gelukt om te regeren. Bedenktijd heb je tussen proefdruk en bestelling. Als je kaarten bestelt worden ze gelijk in productie genomen. Jammer dat het zo is gelopen. We wensen jullie een mooie trouwdag toe met prachtige herinneringen. Groetjes, Jo-Anne

Elsbeth

Heel goed profecioneel

Professioneel en netjes

Heidi Schipper

Mooie kaarten besteld!

Goede kwaliteit en handig werkprogramma

Goedkoper en meer keus voor eigen ontwerp qua versieringen enz

Jacintha

Supermooie kaarten, ook makkelijk zelf te bewerken. Je krijgt redelijk snel antwoord op een vraag per mail. En de levering was ook heel snel. De kaarten zijn prachtig geworden!

Supermooie kaarten

Niet alle afbeeldingen zijn standaard in folie, dan is het even wat meer werk om dat te regelen. Gaat op zich ook prima. Maar wat grotere keuze aan folieafbeeldingen zou handig zijn.

C.E. Baijense-Roza

We hebben op de website zelf geboortekaartjes ontworpen.

Website werkt heel fijn, geen opdringerigheid, alles wordt heel netjes geleverd, kortom heel fijn om kaartjes te bestellen!

De mogelijkheden om zelf te ontwerpen zijn al heel groot! Echt heel fijn! Misschien kunnen er silhouetjes toegevoegd worden of dat je de verhoudingen aan kunt passen van afbeeldingen die je toevoegt?