2092 beoordelingen

9.6/10
Info over uw order

2092 Reviews

Hardeman

Snel geregeld! En bij de proefdruk krijg je zoveel keuze mee zodat een verkeerde keuze maken haast niet meer kan ;)

Een kaart met tips

Leuke kaarten waar je uit kunt kiezen (trouw kaarten), mooie kwaliteit (goudfolie), goede levering en kaart is gemakkelijk en mooi te bewerken naar eigen stijl en idee!

Goede prijs kwaliteit verhouden, ruime keuze en makkelijk te bewerken naar eigen stijl

Sarah

Super goede service en snelle verzending. Ik bestelde geboortekaarten op zondag rond 16:00 en op maandag had ik ze al in huis! Echt top. Goede kwaliteit kaartjes, erg mooi.

Snelle verzending

Geen opmerkingen

Allard

Handige makkelijke website. Je kunt echt jouw ontwerp zelf bedenken.

Snelle levering, mooi papier. Proefdruk met de verschillende soorten papier en kleur enveloppen is erg handig!

We waren de proefdruk envelop vergeten en 1 min na de bestelling kwamen we daar achter. Dat direct gemaild, maar we kregen eind volgende dag reactie dat het niet meer mogelijk was en als we dat wel... We waren de proefdruk envelop vergeten en 1 min na de bestelling kwamen we daar achter. Dat direct gemaild, maar we kregen eind volgende dag reactie dat het niet meer mogelijk was en als we dat wel wilden we maar hadden moeten bellen. Niet heel klantvriendelijk.

Handig ontwerpprogramma met veel opties, snelle levering, mooi papier, prettig en snel contact

Persoonlijk contact

Korting bij grote bestellingen

Gelijk de trouwkaarten gevonden die ik in gedachten had, en echt heel snelle levering.

Super snelle levering. Pakket mooi afgeleverd. Proefkaart is super. Makkelijk bewerken op site.

Geen!

de keuze en gebruiksvriendelijkheid

keuze van materiaal niet helemaal duidelijk. wat verschil tussen natuurkarton en fotokaart is. Ik zou bij natuurkarton 'niet glanzend' zetten. Ik weet dat glanzend er niet bij staat, maar dat is... keuze van materiaal niet helemaal duidelijk. wat verschil tussen natuurkarton en fotokaart is. Ik zou bij natuurkarton 'niet glanzend' zetten. Ik weet dat glanzend er niet bij staat, maar dat is voor mij duidelijker

Jeroen

Perfect, snel netjes mooi en doen wat ze zeggen

Alle

Hans Wolters

Super mooie kaarten en vlotte levering

Je kan goed zien wat je maakt op de site

geen verbeter punten

Super! Fijn zelf ontwerpen en snel de kaarten binnen.

Makkelijk en snel